Перейти до змісту

Неділя 09.03.2008

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Думаю потрібно переносити виїзд хоча б на 10:00

а збір з 09:00

Опубліковано

Теж підтримую пора більше кататися і менше пити пиво.Треба збиватися з алкорайдингу,ато після зими відвикло багато людей крутити педалі. :lol:

• Адміністратори
Опубліковано

то шо біля велозони на 09:00 хто спізнюється до 10:00 бути біля Колібріса (готель Лучеськ)

Опубліковано

[quote

Думаю потрібно переносити виїзд хоча б на 10:00

а збір з 09:00

А тот кто приехал вовремя- хотя со мной вред ли это случится- ( на 9-00) че просто стоит цельный час? :o

А выезд однозначно должен быть не позже 10.

Кто не успел- тот опоздал.

пусть догоняет, или едет прямо на косогор -_-

• Адміністратори
Опубліковано

Нда.. З такою погодою, далеко не заїдемо :beer:

Опубліковано

Цейво, скільки км приблизно збираєтесь намотати? Бо рік вже не їздив взагалі.

Бо якщо вистачить сил після того що буде сьогодні, то під'їду, але вел. з Велозони заберу тільки в 10, так як вона тільки відкриється, надіюсь там все зроблено буде.

Погода по гісметео : зранку буде прохолодно +3 , але ніякого дощу а вдень тепліше.

Опубліковано

Ух, прекрасне відкриття сезону (для мене). Гарно покатались, хоча після зими було досить незвично проїхати 30км. До того ж ще раз впевнився в тому, що мені необхідно купити новий велоодяг і .... новий велосипед.

Опубліковано

Дякую kmd що настроїв переклюху. Я зміг нормально їхати за лілею по лісі проте повний аблом спіткав на трасі - передній тормоз почав гальмувати (терти), щось там змістилось трішки вбік і терло. лілю єлі доганяв. Велік новий потребує налаштування.

Опубліковано

Мдяяяя vanus молодец у меня ничего не трет но Лилю я все равно недогоню :rolleyes:))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...