Віталька Опубліковано 10 Лютого, 2016 в 09:56 Поділитися #1 Опубліковано 10 Лютого, 2016 в 09:56 якщо тобі самотньо вечорами.... якщо тебе дістала ця клята робота... якщо душа прагне на рибалку, а погода гівно - іди бахни пивка, а заодно і посади батарею на своєму аппараті в СОС, разом з такими ж "веселими" "людьми" приймаємо і в підгузках, завжди готові надати соску, навчимо харчуватися, часті прогулянки =) пер. набір початківців, донат по запиту, покажемо як фармити рес, постійні кланові війни Lutsk18+ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bit Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 19:39 Поділитися #2 Опубліковано 5 Квітня, 2016 в 19:39 якось встановив я цю гру, не ловлю я ніякого прикола гратись в неї. таке враження, шо без доната нічого не вкачаєш, постійно шось чекати, то те, то се. чим вас так зачепила гра? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталька Опубліковано 6 Квітня, 2016 в 07:23 Автор Поділитися #3 Опубліковано 6 Квітня, 2016 в 07:23 ніразу нічого не задонатив і всі мої знайомі аткож. зацепила.... ну це стратегія, я то люблю, це онлайн - я то люблю, є чат і клан, де усі знайомі, сумно не буває )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.