Перейти до змісту

Укртелеком..перераховує

Witiok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ясно.Той ПБ вже задовбав.Взяли ще 3 гр добавили за платіж з кредиткі,2% їм мало.Правда був колись прикол два місяці за любий платьож з кредиткі брали 10 коп :blink:

Не пойняф? якщо взяли 3грн. - то що за 2%???? Обоснуй?

Це з кредиткі "Універсальна"

Опубліковано

Коли останній раз пішов платити за телефон/інет, то замість очікуваних 130 грн. почув суму в 250 грн. Роздруковка швидко все роз"яснила -- з"явився рекомендований аванс за інтернет, який дорівнював місячній оплаті. Я вічливо пояснив оператору, яка намагалася з мене все таки здерти ці 120 грн, що свої рекомендації вони можуть засунути собі в ж#$у, сплатив 130 грн. і пішов додому. Інтернет мені ніхто не відрізав -- ось така історія з рекомендованими платежами :)

• Адміністратори
Опубліковано
Каждая АТС в городе РАЗ В ГОД проходит ОБЯЗАТЕЛЬНУЮ метрологическую поверку. И сертификаты тоже имеюцца. Циферки могут занизиться, но завыситься - никак.

То все фігня. :)

Ти краще скажи як же це так получається що від вас приходять дзвінки, в якого номер "А" = 123456789 ???

І таких дзвінків тисячі.

Опубліковано
Погано - що тепер за інтернет треба платити теж авансом. Тобто до 20 числа поточного місяця за поточний місяць.

раніше платилося за місяць використаного інтернету.

У меня была точно такая история как у adebtа: примерно 18 февраля пришол платить за январь за телефон и интернет, девущка назвала суму в два раза больше. Спросил откуда такая сумма, говорит за интернет аванс за текущий месяц. Я отказался аванс платить.

Пришол домой, и не поленился почитать договор: в договоре все прописано как и когда я должен платить. Никакого аванса в договоре не предусмотрено!

Опубліковано

Аванс рекомендованный и я за семь лет его ни разу не платил. проблем не было. так что не заморачивайтесь, платите точно сумму "выходное сальдо"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...