Перейти до змісту

Атестаційна комісія для поліції

difoto

Рекомендовані повідомлення

Я і ще кілька членів Самооборони подали заявки у комісію по тестуванню колишніх міліціонерів у поліцію.

Якщо хтось не в курсі - то Петро Шпига на даний момент є В.О. керівника УМВС у Волинській області. Не кажучи про усіх інших оперів та слідаків.

Волинь - зараз на черзі по атестації і це плюс. До нас їде поліграф, спєци і інше.

Цитувати

Будуть підходити знайомі і родичі. Будуть пропонувати бабло. Будуть давити і погрожувати)

Це фраза члена комісії в Києві. І під словом "бабло" мається на увазі від 1000 до 100000$

А під словом давити і "погрожувати"...........

Я просто скопіюю  свій текст з Фейсбуку

Я спробую трішки подіяти на випередження.
Щодо майбутнього складу атестаційної комісії, а якщо простіше - питання стосується усієї громади, тому що члени комісії - це ті люди, які будуть давати добро (або не давати) на подальшу роботу усіх поліцейських у Луцьку і на Волині.
УСІХ! Усю в минулому міліцію, що хоче переводитись у поліцію. 
Для початку - норма закону:
До складу поліцейської комісії територіальних органів поліції входять п’ять осіб:
1) один представник, визначений Міністром внутрішніх справ України, не з числа поліцейських;
2) один представник, визначений керівником поліції;
3) один представник, визначений керівником відповідного територіального органу (закладу, установи) поліції;
4) два представники громадськості, (УВАГА) обрані відповідною обласною радою, з числа осіб, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

... обрані обласною радою. А хто в нас обласна рада? А, вибачте, забув - звісно, що шановний Ігор Палиця. (чи в когось є сумніви щодо того, як ота рада голосуватиме? Ви серйозно??)
Що маємо на вихлопі?
1 від Авакова
1 від Хатії 
1 від Шпиги
2 від Палиці
ітого: 5
Арифметику всі вчили? Всі в курсі, що якщо до 2-х додати будь-яке число, це вже буде більше , ніж більшість для 5-ти з комісії?
Roman Sinicyn - по-моєму тут питання не до Палиці, а більше до Авакова і Хатії. І ваабщє.
Я думаю, що від УМВС на Волині теоретично може піде на 70% нормальний.(це якщо ми нагадаємо Шпизі про шини і коктейлі). Від Хатії - думаю на 90%. Від МВС - ну.... 30% , Від облради(Палиці) - 0,2-3%, а простіше кажучи, пройдуть хабарники, які будуть затверджувати на роботі хабарників.
Самооборона Майдану - Волинь тримає руку на пульсі всіх цих призначень, але...
ми ще не забули, як роблять коктейлі Молотова, та й шин вдосталь.
І да - від Самооборони подано п'ять кандидатів, які мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет. Вибачте за нескромність, але зі мною в тому числі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, SunSeth сказано:

Удачі!

діалог з дружиною.

Д: а тобі за це заплатять?

Я: ... ну я там на добровольчих засадах... мені будуть пропонувати дуууже великі гроші, але...(дружина перебиває)

Д: ехххх...  Та я знаю, шо ти не візьмеш... я думала, як дитині навчання оплатити....  

Я: не переживай! Заробим-оплатим!

Кожне суспільство заробляє, як може. Або кожному - по закону, або в суспільстві будуть ті, які ставитимуть себе вище. І закона, і усіх інших. І тоді усі інші будуть платити за них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...