Перейти до змісту

не грузиться вінда

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розпочались "фокуси" з віндою.Вісне на екрані надпис "Віндовс" і все.Шляхом танців з бубнами виявилось,що якщо від'єднати всі вінти,крім того,на якому стоїть ОС,тоді завантажується без проблем.Як тільки приєдную хоч один вінт,почанає глючити. В чому може бути проблема? Програмна чи заліза?

Опубліковано

1.Як перевірити БЖ?

2. Як достеменно взнати,що накривається вінт?І який вінт мається на увазі? Той де вінда?

3. як перевірити шлейфи? Їх в мене 4.

4. БІОС,що саме глянути,перевірити?

5. Вінти  WD sata 64MB(green)-2шт і ОС стоїть на WDC WD1600 ATA,мамка- Gigabyte p67a-d3-b3

Опубліковано

Система стоїть на 160-ці?

Скоріше за все, проблема в одному з вінтів. Вінда при завантаженні до нього звертається, він не відповідає адекватно, система чекає на відповідь, висить.

А якщо зайти в біос при всіх підключених вінтах, тормозів нема на цьому етапі? Там всі вінти видно?

Опубліковано
3 часа назад, Zheny@ сказал:

мамка.

Або БЖ :)

Треба тестувати. телепатично вияснити несправність - вкрай важко.

Як(чим ) протестувати?

Опубліковано

Особливо важко вияснити, якщо людина не відповідає на запитання.

Вінти тестуються, наприклад, вікторією. Мамка і більшість інших компонентів тестується найпростіше методом підміни на стовідсотково робочий аналог.

Вікторія — то така програма. Детальніше як користуватись краще нагугли, бо довго писати, багато моментів.

Опубліковано

Та я вроді на всі питання відповів.Біос відразу хотів перевірити,але якраз вінда з дисками пішла.Вже пару днів без збоїв(тьху-тьху). Але хотілося б перевірити БЖ і материнку,щоб знати в якому вони стані,але немаю ні БЖ ні маиеринки 100% робочих.

Вікторією я перевіряв вже диски,навіть в окремій темі викладав результати.Але достеменно так і не вияснив чи в них справа.

Опубліковано
2 годин тому, zaHARE сказано:

Але хотілося б перевірити БЖ і материнку,щоб знати в якому вони стані,але немаю ні БЖ ні маиеринки 100% робочих.

На Борді є купа людей які можуть / вміють перевірити на працездатність ваші компоненти.

Саме це малося на увазі. Бо давати поради з приводу таких речей, це як  - стюардесса в кіно посадила 200-тонний літак без будь-яких навичок у польотах, керуючись лише підказками по телефону!

Без образ.

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

На Борді є купа людей які можуть / вміють перевірити на працездатність ваші компоненти.

Саме це малося на увазі. Бо давати поради з приводу таких речей, це як  - стюардесса в кіно посадила 200-тонний літак без будь-яких навичок у польотах, керуючись лише підказками по телефону!

Без образ.

Так я саме на те натякав,чи хто б міг би пргнати мій комп і виявити прблему.

Опубліковано
9 хвилин тому, zaHARE сказано:

Так я саме на те натякав,чи хто б міг би пргнати мій комп і виявити прблему.

маю 2 вихідних.

Якщо є час - привозь. телефоном поділюся в приват.

Опубліковано

Вже трохи часу пройшло з того моменту коли ви їх перевіряли вікторією. Зробіть нові тести і скріни сюда. 

Опубліковано

І так.

Перша підозра на системний вінт. WD-шка 160 Гб.

Має 68 Бед-ів.  (фото будуть) . тестувалося майже правильно (бо не на PC-3000), victoria for DOS.

БЖ усього лиш 360Вт, для 160Гб+2Тб+1Тб+DVD+мамка+відеокарта і процик і3.  Мало. Ще не розкручував і не перевіряв на наявність здутих конденсаторів.

2-терабайтник має 1 бед. То не показник. Всі інші блоки поки в нормі (вінт тестується).

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дуже вдячний Zheny@,згідно його рекомендацій проведено апгрейд БЖ на вдвічі потужніший. Всі фокуси пропали.Другим етапом планую замінити вінт на якому стоїть ОС на SSD-шку.Третім етапом два вінта 1Тб і 2Тб замінити на один 4ТБ.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

може в когось є Віндовс 7 Home на диску? потрібно загрузочний диск, злетіла вінда в селі на компі. Або можливо підкажіть де завантажити, але щоб не требувала ключа? буду вдячний!!! дужжеее трееее:0006:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...