Перейти до змісту

Єлизавета: Золотий вік (2007)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Єлизавета: Золотий вік (2007)

elizabeth_golden_age.jpg

Оригінальна назва: Elizabeth: The Golden Age

Жанр: історична драма

Режисер: Shekhar Kapur

У ролях: Cate Blanchett, Clive Owen, Samantha Morton, Geoffrey Rush, Rhys Ifans, Eddie Redmayne, Jordi Mollà

Країна-виробник: UK / France (Studio Canal)

Мова: українська (дубльований переклад)

Рейтинг IMDB : 7.0/10 (3,978 голосів)

родовження історичної драми Шехара Капура "Єлизавета" 1998 року. Єлизавета зійшла на трон, але з усіх сторін її оточують вороги та підступні зради, в країні безлад, і усьому цьому повинна дати лад одна слабка жінка.

DVDRip

Розмір: 1,36 Гб

Тривалість: 01:46:51

Відео: XviD; 704x368 (1,91:1); 1379 Kbps; 0,22 b/px; FPS: 25,00

Аудіо: українська AC3, DD 5.1, 448 kbps, 48 000 Hz

-=Download=-

Опубліковано

Дякую! Особливо радує що почую укр. переклад, сподіваюсь що його якість мене не розчарує. Сьогодні вночі поставлю на закачку.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якраз оцієї першої частини немає ні в кого? - історичної драми Шехара Капура "Єлизавета" 1998 року -

А то ще на вихідних подивився "Ще одна з роду Болейн", хотілось би побачити в хронології...

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні дивилася фільм і здається недавно по ТБ демонструвався фільм ,з тою ж актрисою в головній ролі , але він був, за змістом, продовженням фільму "Елизавета. Золотой век. " Може в когось є це продовження? Чи я помиляюся?

Опубліковано
Сьогодні дивилася фільм і здається недавно по ТБ демонструвався фільм ,з тою ж актрисою в головній ролі , але він був, за змістом, продовженням фільму "Елизавета. Золотой век. " Може в когось є це продовження? Чи я помиляюся?

"Єлизавета: Золотий Вік" - це

продовження історичної драми Шехара Капура "Єлизавета" 1998 року

Можливо, то показували попередню частину.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...