Перейти до змісту

Пропоную працевлаштування в Чехії для дівчат на заводі

victor0101

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную працевлаштування в Чехії для дівчат на заводі по виробленню деталей для автомобілів, робота не важка. Проживання безкоштовно, доїзд до роботи і з роботи. Робочий день 10-12 годин. Заробітна плата від 700 грн в день.Є 4 вільних вакансії. Ціна поїздки 110 доларів (в оплату входить дорога до Чехії). Виїзд протягом неділі. Доставляємо на місце роботи і поселяємо.

Опубліковано

така гаряча вакансія що аж на борді шукати спеціалістів?

Шановний на завод не їдуть спеціалісти, а їдуть люди які мають зароби. Особливих здібностей там не потрібно. А вакансія гаряча, тому що закінчились свята і і відкриваються знову заводи. Ось так! 

Опубліковано

Шановний на завод не їдуть спеціалісти, а їдуть люди які мають зароби. Особливих здібностей там не потрібно. А вакансія гаряча, тому що закінчились свята і і відкриваються знову заводи. Ось так!
і ніхто з родичів(знайомих) не хочу на таку роботу?
Опубліковано

Ті хто мають можливість туди їхати, то вже поїхали, ще до Нового Року! Просто звільнилися нові місця, і попросили підшукати людей!

Опубліковано

Ті хто мають можливість туди їхати, то вже поїхали, ще до Нового Року! Просто звільнилися нові місця, і попросили підшукати людей!
на такі класні місця мала б вже черга бути....
Опубліковано

на такі класні місця мала б вже черга бути....

Якщо уважно подивитися то я тільки годину тому добавив це повідомлення)))

Опубліковано

Якщо уважно подивитися то я тільки годину тому добавив це повідомлення)))

черга серед своїх ... а не по інтернетах шукати
Опубліковано

суттєво підвисять довіру такі факти : який конкретно завод, в якому конкретно місті, яка конкретно зарплата в місцевій валюті, а ще краще в євро, ну й хоч більш меньш - яка робота конкретніше, мити поли, вкручувати лампочки чи прикручувати колеса. Раз є вакансії то вони ж мабуть мають якусь більш меньш вузьку спеціалізацію, а не *принеси подай - іди нафіг, не мішай* ?

Опубліковано

знаю одну людину яка працювала на заводі автомобільному в чехії, що саме робила не знаю,

працювала довго, приіжала, потім знову їхала.

Опубліковано

Проживання може бути в 2 містах: Забрех, або ж Шумперк. Тобто там є 2 будинки, де живуть українці. Практично кожний з них має свою роботу, дехто вже більше 15 років там. Місто де працювати це село, за 30-40 кілометрів, взалежності від місця проживання. Зарплата в середньому 70(+-5) корун в годину. Коруна в Чехії рівносильна гривні. "Фасолю чистити не прийдеться". Робота розрахована саме для дівчат, тому і виникла потреба саме в них, тому що хлопців в більшості відправляють на пилорами чи паперові заводи, хоча і на них жінки працюють. Робочий тиждень 6 днів, неділя вихідний. Особисто буду їхати з Луцька своїм автомобілем, тому завезу безпосередньо на місце проживання!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...