Перейти до змісту

куплю пневматичний пм

MrSerg

Рекомендовані повідомлення

куплю пневматичний пм а також кiмнатну вагу бажано електронну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пістолет кросман сс  ТТ. Прошу 899 гр.

IMG_20150314_131837.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт. Є пм в гарному стані,яку ціну запропонуєте????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Є в наявності непотрібний мені ПММ Байкал. Комплект - пістолет, кульки, балон в обоймі і приладдя для чищення - йоршики та мастила. Паляє добре. Стан добрий. Але трохи руку треба прикласти. Я в тому не спеціаліст і займатись часу не маю. Стартуємо з відмітки 1600. 

Пістолет чудовий. Перероблений з бойового. Руків'я оригінал ПММ. Обойма також з бойового. Одне слово. Байкал. Затворна рама відводиться. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один хотiв продати але так розхвалив що сказав що така рiч i  самому потрiбна ,другий говорить що валяеться але цiну скидати не хоче...менi однаково хто де його взяв чи за скiльки  купив, якщо комусь потрiбнi грошi а самому не потрiбен малому до 1000 вiзьму.тел0996353822 звонiть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0675870556- Сергій. Ціну вказав і фото виклав. Дзвоніть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не настільки вже мені треба гроші щоб до 1000 віддати річ. Перепрошую. Надто великий зазор між бажаним та реальністю. Знайти вам кращий варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думаю що ця дитяча  беушна iграшка коштуе дорожче. просто малий грошей назбирав i хоче саме пм такщо у кого е i непотрiбен звонiть договоримось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, думав, що мова йде про повноцінний пневмат:). Хоча продаж актуальний. Ціна та сама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kwc ПМ. Модель km-44dhn без блоубэка. Цельнометаллический корпус.

Обслужен, резинки, прокладки заменены, баллон не травит

Полный комплект: коробка, инструкция, шестигранник и в нагрузку отдам еще шариков пол банки copperhead.

Из минусов сломан предохранитель, но так как взвода вручную нет, совершить непроизвольный спуск весьма проблематично.

Цена 700 грн, без тогра

098 340 89 50

PHOTO_20160131_070414.jpg

PHOTO_20160131_070433.jpg

PHOTO_20160131_070554.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...