Перейти до змісту

Потрібна послуга по обслуговуванню супутникової антени

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Отже, є тарілка націлена на НТВ+, головка з двома виходами. Тарілка на даху п'ятиповерхівки.

Останній рік при дощі зображення сильно хромає бо покриття "головки" потріскалося

А декілька днів тому взагалі походу шото там відірвалося бо то є сигнал то нема

Потрібно оглянути, перевірити чи ще тримається, можливо замінити головку ну і з'єднання глянути. Можливо ще одного тюнера попрошу перепрошити.

Відпишіть, може хто знає контакти адекватних майстрів. Якщо ви адекватний майстер, то зорієнтуйте коли то можна зробити ну і що вартуватиме орієнтовно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в тому що потріскане поктриття пропускає воду яка збирається в самій чаші головки і тоді сигнал пропадає або дуже поганий залежно наскільки знищена кришка на головці.Ну якщо не купувати нічого то можна просто головки підсушити і обмотати політеленовим прозорим кульком щоб вода не затікала, або купити нові анлогічні цим і самому виставити. В тому немає нічого складного. При відключенні і підключенні головок бажано щоб телевізор був вимкнений так як може загнутись Дісік. 
P.S. я не майстер пишу з власного досвіду, так як мав аналогічну ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за відгук, я то все чудово розумію, але в даному випадку мені простіше заплатити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...