Перейти до змісту

Краш-тест

Maggot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можу запропонувати два упса корпус і вроді десь валялось пару CD-ROM. Головне знайти місце під це бесчинство :smile3: ,якщо влаштовувати розтріл моніторів як говорилось раніше то треба вибратись десь подалі від людей.

Опубліковано
Можу запропонувати два упса корпус і вроді десь валялось пару CD-ROM. Головне знайти місце під це бесчинство :( ,якщо влаштовувати розтріл моніторів як говорилось раніше то треба вибратись десь подалі від людей.

Берег річки Стир за ліцеєм на вишкові майже ідеальне місце.

Опубліковано
Можу запропонувати два упса корпус і вроді десь валялось пару CD-ROM. Головне знайти місце під це бесчинство :0056: ,якщо влаштовувати розтріл моніторів як говорилось раніше то треба вибратись десь подалі від людей.

Аби без шкоди для екології :)

Опубліковано

Можу віддати два стареньких системних блоки з процесорами 486 DX2-66 і Celeron 633, материнки блоки живлення, пам'ять, дисководи, CD-R. вінчестери (не помню) :)

Опубліковано
Можу запропонувати два упса корпус і вроді десь валялось пару CD-ROM. Головне знайти місце під це бесчинство :) ,якщо влаштовувати розтріл моніторів як говорилось раніше то треба вибратись десь подалі від людей.

Аби без шкоди для екології :D

якщо нанесемо шкоду ліквідуємо

Можу віддати два стареньких системних блоки з процесорами 486 DX2-66 і Celeron 633, материнки блоки живлення, пам'ять, дисководи, CD-R. вінчестери (не помню)

було б непогано

Опубліковано
Можу віддати два стареньких системних блоки з процесорами 486 DX2-66 і Celeron 633, материнки блоки живлення, пам'ять, дисководи, CD-R. вінчестери (не помню)

було б непогано

Самовивіз (р-н готелю Лучеськ)

Опубліковано
як сьогодні було помічено їхати з моніторами в транспорті це дуже весело

жжош! на нас так люди дивилис... :D шевспомни малолітніх розбишакк які хотіли купити у нас моніки :D Ніфіга! не продали ми їм. А ше мужиків... а ше вспомніть ахранніка бігущого, вобшем весело довезли :)

Опубліковано

Якщо монітори робочі, то чому б не продати? Можливо комусь користь принесуть.

Мені он зараз корпус ATХ пригодився. Якщо є в нормальному стані - можу купити.

Опубліковано

Ну тоді велкам в Куплю/Продам, в цій же темі пожертвування.

Монітор не продається через два фактора, незручно продавати взяте тксть даром, другий фактор - нема межі ентузіазму. Нема у мене бажання перевіряти робить чи ні, краще ефектно знищити наголошую відживше себе залізо

Опубліковано

Ну шо у мну є цікаве. Хіба шо відашка CIRRUS LOGIC для ISA з 256кб. відеопамяті на борту.

І два ломаних флопа

ЗІ. Ой не хочеться продавати а тим більше постити в куплю/продам

Самовиніс з 404ауд. :)

Опубліковано

Як аналог кірпіча можу запропонувати вінт футжицу без блінів (з розмаху по мотітору, ВЕСЕЛО!!!!!!!!) є ще нова неробоча , уже безпровідна, мишка та побита життям мамка невідомої фірми під сокет А.Можливо після вихідних ще клаву зможу дістати якута почті робочу.

452219423

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...