Перейти до змісту

Проблеми з FireWire в відеокамері.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна.

Є камера Panasonic 27 моделі. Була віддана в "надійні" руки для зйомки та подальшої оцифровки. Після того, як вона була принесена

, виявив, що комп її не бачить. При подальшому обстеженні порта (firewire) було виявлено, що

один з контактів в роз'ємі загнутий, ну а всередині сам роз'єм покоцаний настільки, що склалось враження, що в ньому цвяхом колупались. 

Камера була вдало розібрана, контакт вирівняно. Комп побачив камеру, але постало

питання про заміну роз'єму камери, оскільки не люблю, коли в техніці щось "на соплях". Не гарантія, що ця лапка не зігнеться знову. 

Можливо хто підкаже, де і хто може перепаяти цей роз'єм, і скільки це буде коштувати?

Опубліковано

Зрозуміло. Треба йти купувати мамку, щоб з неї виколупати гніздо. Дякую...

А інших варіантів немає?

Опубліковано

есть,

может у когото есть такие мамки,

у мамок дуются кондюки и если неполучается востановить - они идут на "раскурку"

нужно дать время людям помотреть по закромам

Опубліковано
или походить по фирмам и попытаться заказать вот это

Дякую, буду пошукати! Але сумніваюсь, що реально в Луцьку знайти ці роз'єми. Луцьк в цьому платі страшно "глухий"

Опубліковано

оболтусы, разъем 4-х пиновый!!!

Такой можна выковырять из ноутбука разве что!

h19166.jpg

человеку нада намбе 1 или 2

Опубліковано

Наскільки мені видно по малюнку, це 6-пінний великий роз'єм. Я мабуть все-таки неправильно висловився, мені потрібно поміняти роз'єм внутрі відеокамери, а там стоїть 4-пінний з боковим кріпленням.

http://www.elfaelectronics.com.ua/cgi-bin/...9-79&item=0

здається на малюнку 1 варіант. Посилання навів Shura

Difoto правий. А ще краще мені знайти людину, яка б його поміняла, оскільки для того, щоб це зробити мені потрібно паяльник, припій, пінцет, ну і купу свякої різної трахомудії.

Опубліковано

Все-одно дякую. Ще б знайти ноут та виколюпати в тіхушу звідти ту роз'ємину, а дирку мона червоною пластмаскою заклеїти, тіпа інфраред

Опубліковано
Я думаю, из наших работу сможет сделать Shkoder, а разъем ищи видимо по Киевам.

Да, на рахунок асортименту дрібниць дуже тяжко в Луцьку. Був на ринку, 6-пінні в наявності є, а от на рахунок 4-пінних - проблема. Сказали підійти в 20-х числах наступного місяця.

Думаю зараз перетелефонувати в Медіа, мо там візьмуться допомогти, але навряд. На рахунок поради, дякую.

Опубліковано
на выходных пройдусь по киевским точкам.

а ты разберись, тебе 1 или 2 надо и в чем их разница ;)

Потрібні з боковим кріпленням. Визначити які саме потрібно по фото дуже складно. Опишу.

Кріпиться на платі нижньою частиною. Лапки виходять з задньої частини і відразу під кутом 90 градусів повертають вниз, паяються до плати. я так розумію - є 2 варіанти кріплення до плати: пряме та бокове. Мені потрібно саме бокове, причому з 4-ма лапками кріплення до плати (здається).

Опубліковано

Кріплення бокове, ножки кріпляття до плати в ряд а не шахматкою.

На обміннику.

:/Private users/Shah/ieeers1.pdf

Опубліковано
:/Private users/Shah/ieeers1.pdf

ну, это не для меня...

ни в крупных "железячных" супермаркетах, ни в мелких точках и даже на базаре, не нашел я четырехпинового :lol:

Опубліковано

Ну не доля, мабуть. Почекаємо, поки з'являться на ринку. Будемо акуратно підключати камеру. Тим не менше, дякую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...