Перейти до змісту

Куплю 3-х кімнатну квартиру

helf

Рекомендовані повідомлення

Куплю 3-х кімнатну квартиру в  районі Залізничного вокзалу.

Квартира  може  бути без  ремонту. Не пропонуйте 1  поверх і панельні  будинки.

І  ціна  25 000 - 26 000:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо мєлочітися? Купляйте зразу будинок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж куплю (щоб не створювати нову тему)трьохкімнатну, щоб був євроремонт, вікна дерев"яні зі стєклопакєтами, вмонтована кухня, вся сантехніка має бути заміняна або в чудовому стані, кімнати роздільні, квадратура загальна не меньше 70кв, поверх тільки другий або третій!

Ну і ціна до 23000 доларів!

P.S. І не пишіть мені що я щось не знаю чи в цінах не розбираюся, я Вас прошу...

Я теж куплю (щоб не створювати нову тему)трьохкімнатну, щоб був євроремонт, вікна дерев"яні зі стєклопакєтами, вмонтована кухня, вся сантехніка має бути заміняна або в чудовому стані, кімнати роздільні, квадратура загальна не меньше 70кв, поверх тільки другий або третій!

Ну і ціна до 23000 доларів!

P.S. І не пишіть мені що я щось не знаю чи в цінах не розбираюся, я Вас прошу...

З такими параметрами Куплю таких дві квартири

ВИ ще краще написали б бюджет 10 тисяЧ

МЕГА АДЕКВАТНИЙ ПОСТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Егеге, я також в темі! Куплю по халяві 3 кімнатну квартиру, з євроремонтом, вмебльовану, з технікою, яка не потребує додаткових вкладень, так щоб прийшов, побачив, купив і залишився жити, не відмовлюсь якщо в бонус залишите 25-річну масажистку-азіатку. Або 15-20 соток землі до 5км від Луцька з невеличкою хаткою з бруса, банькою та гаражем 2 поверха вниз, огорожена кованим забором.

Ну і ціна в межах так як зверху в хлопців, вони то в цінах розбираються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще куплю мазератті чи ламборджині тисяч так за 10.пропонуйте

ПС. ТС Вибач не стримався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отакої.... загадили мені  тему....:))

Але  якщо серйозно....  активно моніторю 3-х кімнатні  хрущовки....  То таки  да... Вбиті хрущовки сьогодні по 25$ проскакують....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декілька днів назад продалася хрущовка на Грушевського за 25тис. $. Так що дійсно за таку ціну можна знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це тільки початок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком можна знайти за такі гроші хрущовку, сам шукав двохкімнатну чешку правда пів року і знайшов, зараз ціни реально впали, якщо хтось терміново продає можна купити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не весь же новострой - понаїхавшим полішукам, хтось так-скать поліпшує квартирне питання, апгрейдить пенати. 

і такий ідіотизм, як ціна вторинного зачуханого житла, що практично впирається у свіжопобудоване, теж не може тривати вічно.

вангую ще більшу просадку ціни у валюті, за місяців так 6-8...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://olx.ua/uk/obyavlenie/3k-rayon-knoteatr-promn-IDeT5dg.html- 25,000$ хрущ, але повністю підпадає під вимоги ТС, агенство. Думаю, якщо знайти власника і домовитися з ним напряму, то ще й поторгуватися нормально вийде. Так що дарма тут деякі шибко вумні кукурікають, ціну ТС пропонує цілком нормальну. Тим більше, що реальні покупці зараз на вагу золота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ОЛХ за 31-33К у.о. 3-кімнатна. 5 поверх. на 33-му. 60 квадратів загальна.

Ціна, цілком адекватна.

Ремонт, звісно, тільки назва. Більшість лишилося від здачі будинку:)

Якщо без фанатизму, то можна грамотно вкластися в ремонт. І буде не більше 40К.

і такий ідіотизм, як ціна вторинного зачуханого житла, що практично впирається у свіжопобудоване

От тут, друже, я з тобою не погоджуся. більше того - сперечатимуся.

Про те, що хтось тупо заганяється із старими зачуханими - є таке. Безумовно.

Але наслухався я про те "нове" житло.  А все просто. Щоб зекономити на вартості  - дешевизна матеріалів. Починаючи від будівництва, і закінчуючи роботами. Китайська дешева труба. Дешева сантехніка. При чому найдешевша. недотримання багатьох технологій і т.д.

Будинки, що понад Стиром (Набережна) уже мають недопустимий кут нахилу.

Деякі "зачухані" старі - цілком дадуть фору новобудовам. Скажу за свою. В мене взимку тепло. Дуже. навіть із старими совковими вікнами було тепло. Бо стіна капітальна із цегли 50см. Із дотриманням усіх технологій.  (Бо я там уже викладав фотку, де мене тапками закидали, де в НОВОБУДОВІ уже стіну утепляють, бо холодно).

Звісно, є хороші варіанти нового житла, але і ціна там...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Будинки, що понад Стиром (Набережна) уже мають недопустимий кут нахилу."

Откуда инфа??? Ты сам мерял кут ??? или на дворе бабка сказала??

Ну что вы как дети.. вроде взрослые адекватные люди а такое нести...

Там сваи по 28м...по нагрузке еще 2 таких дома будет держать

Такие рассказы были и про дом возле Новой Линии -- падает, караул....вместо того что бы зайти и глянуть в додвал как тут дела....

А насчет трубы и остального согласен. Экономят.

Но могу отвественно вам сказать что ваши замеры теплотехники в старом доме и новом не поддаются критике...т.к. 100% новый дом утеплен даже если самый дешевый.

А тот эфект что ты сказал может быть в работе подачи теплоносителя в дом если центральное отопление или работа теплового пункта. Нодо смотреть в каждом случае.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Откуда инфа??? Ты сам мерял кут ??? или на дворе бабка сказала??

не бабка - дєдка.

Звісно, що не міряв, бо я уяви не маю що це. Але здоровий глузд підказує, що це погано.

Крім того, не з бухти-ж-барахти така інфа сплила? (Може і від конкурентів, он за останній час (гм.. дивно він (час) співпадає із правлінням чинного (вдруге) міського очільника), скільки будинків  житлових комплексів виросло! А може щоб ціну збити на житло. Але, як би там не було. Будинок побудований фактично на болоті. Тому, навіть якщо і брехня - то цілком реальна. Час покаже .

ем... ви маєте відношення до забудови ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и что там сам СОБСТВЕНИК КВАРТИРЫ сказал? неравномерное заселение квартиры...я тоже так думаю, т.к. не в подвале ни на тех этаже нет трещин. Так что все правильно он делает. Только если строительная компания порядочная, а не так как гастролеров понаехало, то могу с увереностью сказать, они пойдут вам на помощь, и сделают ремонт. Для них это не так дорого, а человеку неудобства, но хоть не платить за ремон повторно.

Zheny@,

Женя, я работаю на субподрядах у многих строительных компаниях, и не только в Луцке.

Поверь это именно слухи и непонимание большенства людей в стройке. Ну ты сам подумай, не дай Бог дом завалится, все компания банкрот. А Луцксантехмонтаж работает уже 1956 кажись гдето. Да и собственики очень берегут свою репутацию.

Они (Луцксантехмонтаж) ксати и обрушившийся дом на Ровенской востанавливали. И что бы Вы знали, сделали больше для людей чем им государсвто вернуло по кошторысу. Т.к. у людей беда, и надо было помогать.

Сам живу в доме за Новой Линией. Тоже байки ходили, дом падает, в болото уходит, и т.д. Я сам все обследовал. Дом немного просел после заселеия. Но трещин НИГДЕ НЕТ. (подвал и тех этаж)

У нас 70% домов строятся на плохих грунтах. (переувлажненных и т.д.)

Вон возле опреры дом строят Хмельницкие, как думаешь там будет фундамент организоан...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

не дай Бог дом завалится, все компания банкрот

Це навряд.

Власник баблос у кишеню і на Канари.

І скаже, а я ні при чому! нічого не знаю!

Да и собственики очень берегут свою репутацию.

А вас прошу!

Они (Луцксантехмонтаж) ксати и обрушившийся дом на Ровенской востанавливали

Хто більше відкату заплатив - то і виграв тендер. Чи скажеш, що  також тут не правий?

Сам живу в доме за Новой Линией.

Він стояв там років 100. всівся і тоді лише ремонт робили.

А тут будинок здати не встигли, а народ уже в квартирах ремонт робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, ви, в пості вище, засудили забудовника, не привівши конкретних обгрунтованих фактів.

В цивілізованому світі, до якоо ми так прагнем, це вже судом пахло б.

Канари, відкати...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень

Серьезно ты просто не знаешь эту компанию лично, ты бы 100% такого не говорил!!!
Есть разные типы откатов - типа дали, сделали как нибудь, свалили...открыли новую фирму снова по кругу - все для максимальной прибыли. Или еще при прошлой власти взяли бабки, свалили и НИФИГА несделали.
У Луцксантехмонтаж принцип другой...они поверь отказываются от тендеров если условия не подходят или хотелка большая. Все
равно СТРОИТЬ ОТВЕСТВЕННО НЕКОМУ!!!!
На Волине не так много компаний которые могут что то строить по НОРМАМ - а не так что бы всем нравится. Вы просто не представляете что такое програма АВК...вот возьмите запроцентуйте там что то увидите что выйдет в минус. Вот и нагибают наших строителей а потом бреют КРУ, налоговая и т.д.
Для примера, что бы не было пальцем в небо. Экскаватор на 40тонн стоит час 450грн....вот прикинь я сегодня для дома своега бобкет галимый за 250 грн НАЛОМ платил...а это по безналу с ПДВ !!! Вот такой там бизнесс.
Ладно много писать неохотьа суть понял.

Насчет Ровенской, этот дом НИКТО НЕХОТЕЛ брать из строителей, это сплошной геморрой. И покойный Климчук попросил Луцксантехмонтаж что бы взялись, а ему сложно было отказать, волевой дядька.
Еще так для понимания - когда все кричали мол Луцксантехмонтаж выигрывает большенство тендеров, так Климчук праильно сказал
готов допустить любую фирму с волыни которые будут платить налоги в таком же обьеме как Луцксантехмонтаж !!!!

А после этого ты скажешь что он был не хозяйственник?

а так уподобатся пересичным и просто тарахтеть мол все прохие и нихера не делается...это не конструктивно.

А дом наш на Шевченка стоит и кстати скоро рядом несколько будут строить с 0....вместо этого чудища недостроиного.

С уважением

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще по 18-ть - повірю, але не по 28м. Я щодня дитину возив до садочка коли ті сваї били.  І то на рахунок 18-ти теж сумніваюсь, підвозили їх на МАЗі-9758, а довжина його прицепа = 13м. А висота 28м - - це приблизно 8-9-й поверх, тому можна сміливо сказати, що Ви трошки з довжиною сваїв перегнули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

myhajlyk

нет это Вы немного не вкурсе.... у меня там офис в Свитязе, и сваи там составные. Я точно вкурсе так как участовал в тендере на их забивку. Но забивали другая фирма. Их сваривали (арматуру) стержнями. Гемор еще тот.

Но точно не 18....

После праздников могу точно в документах по тендеру глянуть...если интрестно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...