Перейти до змісту

Продам оперативку Kingston DDR3 16Gb 1866 MHz - дешево :)

Рекомендовані повідомлення

Продам комплектик хорошої пам'яті - Kingston HYPER FURY 2x8Gb DDR3 1866 MHz (HX318C10FBK2/16)
Стан ідеальний, комплект повний.
Куплена на розетці 28.09.15р., ще є 58 місяців гарантії.
Хороший огляд та розгінний потенціал можна подивитись тут.
Ціна 2200 грн. :)

Комплект також продається на інших ресурсах, тому "хто перший встав - того і тапки" :)

image_1.jpg image_2.jpg image.jpg image_3.jpg

тел: 0-666-48-77-93

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

память жир, нашо купляти і через 2 місяці за новою ціною продавати,,,,,мутна темма

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пане, мутний тут ти: Женя на цьому форумі, м"яко кажучи давненько,  є всі папери - що нетак-то???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пане, мутний тут ти: Женя на цьому форумі, м"яко кажучи давненько, є всі папери - що нетак-то???

От тільки продає не Женя. А ЙОЖИК. І він також давно на форумі

Про причини розказувати не буду, хоча знаю. Скажу так - не підійшов колір радіаторів. Не вписується в загальну картину того, що є в корпусі :)

Память того варта. Клокери оцінять. та й не клокери також. Приріст відчутний буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки продає не Женя. А ЙОЖИК. І він також давно на форумі

Про причини розказувати не буду, хоча знаю. Скажу так - не підійшов колір радіаторів. Не вписується в загальну картину того, що є в корпусі :)

Память того варта. Клокери оцінять. та й не клокери також. Приріст відчутний буде.

А може  Йожик звати Євген (Женя) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може Йожик звати Євген (Женя) ?

facepalm2.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно не заходив в тему))))

Звати мене Діма ;)

Пам'ять продаю з різних причин: в корпусі тепер все в червоних тонах (Женя привіт), концепція мого міні-ПК не дозволяє розігнати пам'ять, тому був куплений заводський комплект 2400 MHz, в червоному кольорі ;)

Ну і моя ціна на дану пам'ять суттєво нижча, ніж у нової на тій же розетці, я для того і привів посилання на ціни нової, тому не бачу причин вважати тему мутною :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нашо купляти і через 2 місяці за новою ціною продавати

патамуша:

%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У п'ятницю пам'ять отримала нового власника, домовилися про денний манібек. Два дні минуло, нічого не чути - отже продано :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...