Перейти до змісту

оцифровка відеокасет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ситуація така, є відеокасета, на якій знято одне дуже важливе сімейне відео..

потрібно оцифрувати її для того щоб потім гарно обробити і зробити деяким людям приємно :)

питання таке: як це зробити? є ноут, є пк, відеомагнітофон заберу в сусіда, що ще потрібно?

наперед дякую.

зі. на форумі шукав, не найшов подібної теми. якшо розмістив не там прошу начальство перенести...

Опубліковано

Не знаю точно, але мабуть тобі треба плата нелінійного монтажу в комп(сам розумієш з ноутом ніяк).

Ти тільки можеш наявними засобами зчитати відео своїм Video In відеокарти(чи на ТВ-тюнері).....а аудіо ніяк..тому....

Легший спосіб....здай касету наприклад в Профото на Театральній площі

Опубліковано

раза 3 точно видел что-то подобное... не знаю как ты искал.

видеовход на видеокарте+линейный вход на звуковой

VirtualDub

adios!

Опубліковано

Ну лінійний на звуковій, а де він 3.5мм візьметься на відеомагнітофоні VHS? Чи є? На мому нема

Хотя хто зна? Там 3 штекера відео і аудіо-л/п

Опубліковано
Легший спосіб....здай касету наприклад в Профото на Театральній площі
там годин 7, думаю в мене грошей не фатить...
Переходников с "тюльпана" на "пальчик" есть навалом. Что мешает купить?
а толку, спочатку тюльпана тра найти.. тим быльше в мене самого штуки три валяється...
або прийти до мене в гості і зняти зі звуком з мого тюнера.
тюнер в мене і самого є... нема шо в нього фтикати..
VirtualDub
якшо з тюнера знімати, то рідний Pinnacle Studio буде краще в моэму випадку, імхо, чи ні?
Ну лінійний на звуковій, а де він 3.5мм візьметься на відеомагнітофоні VHS? Чи є?
і на моєму нема, тіко один великий разём кажись.. хз навіть як називається...
Опубліковано

1. Майже на будь-якому відеомагнітофоні є композитний вихід -- три (два в випадку моно) тюльпана -- жовтий (відео), білий (лівий аудіо канал або моно) і червоний (правий аудіо канал). Так і підключаємо -- відео до тюнера, а два тюльпана через перехідник в 3.5 мм джек на вхід звуковухи.

2. Якщо ж тюльпанів немає, значить є SCART -- широкий такий роз'єм з багатьма контактами. Купуємо на базарі перехідник зі SCART на три тюльпана і читаємо пункт 1

Опубліковано
2. Якщо ж тюльпанів немає, значить є SCART -- широкий такий роз'єм з багатьма контактами. Купуємо на базарі перехідник зі SCART на три тюльпана і читаємо пункт 1
угумс, він

1) порадиьб хтось де краще купити?

2) сіко вартуватиме?

Опубліковано

коштує гривень 5-7. Купити можна майже в будь-якій точці на Варшавці, яка торгує антенами, кабелями, радіодеталями і т.д. Наприклад у "клітці" біля виходу до валютчиків.

Опубліковано

угумсь, знайшов я такого перехідника, тіко там не три тюльпани, а чотири - два на звук, один відео, а четвертий нашо? також відео? :g27:

Опубліковано

який колір тюльпанів? Тобі потрібні жовтий (відео), білий і червоний (аудіо). А взагалі виходи з перехідника можуть бути підписані, подивись уважно.

P.S. Забери оголошення з підпису. Перше усне попередження.

Опубліковано

Якщо ти нічо не вткнеш в лишній 4 роз'єм то проблеми не буде. Я так розумію це перехідник SCART-тюльпани.

По ідеї план такий

1. На відеомагнітофон чіпляєм перехідник SCART-тюльпани втикаєм туди три штекера

2. На лінійний твоєї звукової плати ставим перехідник із 3.5мм-на два аудіо-тюльпани, а в тюнер втикаєм жовтого.

3. Усе

Опубліковано
А взагалі виходи з перехідника можуть бути підписані, подивись уважно.
угумсь, підписані... на кожному пише "Japan" :)

отже в теорії розібрався, в суботу буду на практиці застосовувати отримані знання :)

дякую всім, виникнуть питання ше то задам)

Опубліковано

тепер ситуацыя така. э магнітофон з якого виходить два тюльпана(один відео і один звук).

зі звуком зрозуміло -перехідник з тюльпана на джек 3,5 є.

другий тюльпан тра в тюнер саджати? так він туди не влазить. там дирка замала і він туди не влазить. :sm128:

Опубліковано

Ти напевно хочеш впихнути його в ВЧ (антенний) вхід, а тобі потрібен композитний вхід, або S-Video (через ще один перехідник)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

вже два тижні назад зо всім розібрався :lol: просто забуфсь відписатись

всім ДЯКУЮ, тему можно закривати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...