Перейти до змісту

Big Board Upgrade.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  ForZa сказав:

То для чого тоді взагалі був весь той кіпіш?

Про який кіпіш йде мова? 

Було попередження про апдейт двіжка. Було сказано, що може підглюкавлювати деякий час. 
до чого кіпіш? Походу кіпіш у вас! 

• Адміністратори
Опубліковано

Приватні повідомлення з хрома не ало?

в мене з хрома 3 двох машин все ок

Опубліковано
  В 06.11.2015 в 08:24, ForZa сказав:

Ну бачу з гумором ви не товаришуєте :)

я б сказав що ви з іншим не товаришуєте, бо писати гнівні листи, нехай і жартівливі, адмінам, у яких в даний не працюють певні важливі сервіси - то є великий шанс нарватись на "приємну" розмову

Опубліковано
  madkot сказав:

нехай і жартівливі, адмінам

Адмінам жартівливого нічого не писав, а просто спитав - маю право?! Не отримавши відповіді - перепитав і люди погоджувались з моїм запитанням! А от що Женя скрізь завжди зі своїми 5-ю копійками - то вибачайте, що він жарт у свою сторону не зрозумів з приводу "кіпіша"!!! "Наберіться терпіння - все вернуть на свої місця! " Пояснюю для тих хто у бронепоїзді і біля нього: жарт стосувався того, що є проблема, роблять налаштування, а сказано, що з часом все повернуть на свої місця, тобто як до змін! От і написав у шутку, що навіщо робити зміни коли всерівно повернуть все назад - шутка! Так зрозуміло? :) А з приводу "приємних" розмов - навчиться спілкуватись з людьми у першу чергу!!!

Опубліковано

ForZa, я бачу ви у свої роки ні мудрості не набрались ні розуміння світу. іноді краще промовчати ніж базікати аби що на тему ІТ

Опубліковано
  madkot сказав:

я бачу ви у свої роки
Своїх дітей повчайте! Про яке ІТ взагалі мова??? Було задано одне запитання і все!!! І з того всього любителі триндежу і "всеобізнаності" на форумі знайшли для себе заняття як завжи виділитись і образити інших?! Ну-ну...
Опубліковано
  ForZa сказав:

образити інших

Какие ж мы ранимые...

Люди працюють. Працюють над усуненням проблем, нє нада прийти і "пашутить". Пєтросян?

ФФ відправляє повідомлення.

Цитує.

Підписів кнопок не видно в жодному браузері і а жодному скіні.

Опубліковано
  kmd сказав:

Да ну в деіфолті все паше

Скін дефолтний. 

Хром.

Маємо таке:

ZnWs.png

поняв. 

Змінив мову на "Українська" і все стало на свої місця. 

ГУД!

Опубліковано
  В 05.11.2015 в 13:31, ForZa сказав:

Шановні! А можна повернути допис, як було, що свіжі коменти доби відображаються червоним  - сегодня - так на багато зручно було!

Вже в роботі здається.

post-18237-0-06646400-1446814133_thumb.j

Опубліковано
  В 06.11.2015 в 12:49, a.shmat сказав:

В 05.11.2015 в 13:31, ForZa сказав:

Шановні! А можна повернути допис, як було, що свіжі коменти доби відображаються червоним  - сегодня - так на багато зручно було!

Вже в роботі здається.

attachicon.gif1.jpg

Я й казав, що не варто кіпішувати!

Опубліковано
  Zheny@ сказав:

нє нада прийти і "пашутить"
"Шутив" я не над адмінами і людьми, бо розумію їхню працю, а над вашою Женя відповіддю і не я винен, що ви на людей кідаєтесь! Питання я лише задав і задав адміністратору, ви яким боком тут?!
  Zheny@ сказав:

Какие ж мы ранимые...

Якщо чесно - був кращої думки про вас :( Чао!
Опубліковано
  ForZa сказав:

Питання я лише задав і задав адміністратору, ви яким боком тут?!

Не знаю. Мабуть через те, що приймав(ю) активну участь у розвиток проекту під назвою Борда.

ForZa сказав:

Якщо чесно - був кращої думки про вас

І тут знову доведеться себе ж процитувати... 

какие ранимые...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...