Перейти до змісту

Кузня в літній кухні.

Валерій86

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, S30 сказал:

Добротний станок. Зміни патрон на більший (під сверла на 10мм) самозажимний.

Патрон сидить на конусній посадці.

Так ото ж, що на конусі номер 1 і сидить і більший патрон не стане, патрон тільки в10 до 6мм., а при продажі стояв в12 до 13мм. на точеній втулці на конусі яку від нагрузок порвало, патрон на ній просто прокручувався від нагрузки ще й конус трохи покоцало, а продавець умовчав, а я з таким інструментом немав справи і не знав що до чого, дивлюся така бандура більше 100 кг так і подумати не міг що для тонких робіт, ще й бірку зняли щоб не бачити моделі, якби бачив бірку в інтернеті відразу просік що за звір.

• Відповідей 259
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ясно. Станок твій модель С-25. Йшов як для точного сверління отворів до 5мм. Конуса В10-В12.

Зарадити можна віддавши токарю шпіндель. Проточити конус під циліндр, напресувати нагарячу втулку , обварити стик і обточити під В12.

Сверлити ним до 10мм можна буде спокійно і потихеньку до 13мм мякі матеріали.

S-25.djvu

Опубліковано
26 минут назад, S30 сказал:

Ясно. Станок твій модель С-25. Йшов як для точного сверління отворів до 5мм. Конуса В10-В12.

Зарадити можна віддавши токарю шпіндель. Проточити конус під циліндр, напресувати нагарячу втулку , обварити стик і обточити під В12.

Сверлити ним до 10мм можна буде спокійно і потихеньку до 13мм мякі матеріали.

S-25.djvu

Не хочу колхозити, боюся взагалі запороти шпіндель, поки буду сверлити ним при потребі, часом маленькі отвори потрібні, а поки виставив на продаж з реальним описом, можливо комусь треба саме такий апарат і він буде приносити користь в заводському виконанні.

Опубліковано
34 хвилин тому, Валерій86 сказано:

і ще цікаво що в середині він в ідеалі, чесно кажучи і продавати шкода.

шкода коли такий апарат стоїть без діла і потихенько приходить в негодність, тому те що тупо стоїть або приносить щось або сам розумієш

Опубліковано
30 минут назад, Voronin10 сказал:

шкода коли такий апарат стоїть без діла і потихенько приходить в негодність, тому те що тупо стоїть або приносить щось або сам розумієш

геть без діла він не буде стояти, но і загружений на 100 відсотків теж не буде, хотілоя універсальний станок, а получив специфічний!

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
6 годин тому, Валерій86 сказано:

На металобрухті мамсурова.DSCN0341.JPG

щось я сумніваюсь що він відходив свій ресурс,

такі молоти служать вірою і правдою

будиш бачити токарніки пиши

Опубліковано
10 часов назад, Voronin10 сказал:

щось я сумніваюсь що він відходив свій ресурс,

такі молоти служать вірою і правдою

будиш бачити токарніки пиши

Ок!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...