Перейти до змісту

Що за страйк в центрі?

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

ВВС каже що в центрі все перекрито пішоходами які ходять туди-сюди по зебрі в кількох місцях. Хто в курсі?

Які вимоги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шЛяшко вчора приїжджав.

Мо це його виборців ще не відпустило?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знов гроші на деребан вимагають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перекрито на Шевченка біля споптшколи і біля виїзду на Б.Хмельницького, дуже повільна тягнучка, на кільці на Набережній регулювальник. Обирайте інші маршрути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"... протестувальники заявили, що у випадку, якщо їм не виплатять заробітну плату за три місяці, вони перекриють теплопостачання у Луцьку. ..."

джерело

а чому не своєму начальству?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба мати якусь солідарність а не бути моя хата з краю... бо ж це мене не стосується, а увійти в положення людей, які працюють місяці і без заробітної плати!!!

Ось були б всі солідарні як в тій же європі, забастували б майже всі і одразу для підтримки тепловиків, і допомогли б людям і самі б немали дискомфорту, і інші боялися б не виплачувати з/п. А то тільки надсміятися над людьми і все.... ну чисто українська теперішня натура!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"... протестувальники заявили, що у випадку, якщо їм не виплатять заробітну плату за три місяці, вони перекриють теплопостачання у Луцьку. ..." джерело а чому не своєму начальству?

а шо-то всі плакати у них на рсуком єзикє? а їм черепи часом не тріснуть, якшо вони спробують відключити опалення, особливо, при умові, що більшість населення сплачує за опалення вчасно ще й при таких тарифах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо-то всі плакати у них на рсуком єзикє? а їм черепи часом не тріснуть, якшо вони спробують відключити опалення, особливо, при умові, що більшість населення сплачує за опалення вчасно ще й при таких тарифах?

а тобі серце кровью не обливаються що вони місяці без З/П і діти плачуть їсти хочуть???

чи тобі пох. це ж не твої діти, правда, тому і черепи в них теж не тріснуть!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вас умоляю.

Луцьк тепло - анахроізм для кормління Кропиви.

Тільки в нас в місті не поставиш автономку у квартирі, тільки підїздом і то дахову.

Розігнати іх всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З липня місяця люди не отримуали зарплату,а на роботу ходять і дають гарячу воду і тепло......того і бастують,бо нічого іншого не остається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тобі серце кровью не обливаються що вони місяці без З/П і діти плачуть їсти хочуть??? чи тобі пох. це ж не твої діти, правда, тому і черепи в них теж не тріснуть!!!

ні і шо? чи мені ще голодними дітьми в Азії і в Африці перейнятись?

З липня місяця люди не отримуали зарплату,а на роботу ходять і дають гарячу воду і тепло......того і бастують,бо нічого іншого не остається.

Ось саме тільки ходять і ніхєра не роблять. В мене в дворі труби міняють з травня і до цього часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таким як ти я б їх зовсім не міняв. Вони ж не в себе в дворі міняють....)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"... протестувальники заявили, що у випадку, якщо їм не виплатять заробітну плату за три місяці, вони перекриють теплопостачання у Луцьку. ..."

джерело

У начальства, я так гадаю, автономне опалення))))) Мене дивує не сама акція( жити без грошей, особливо коли дітки маленькі-важко), а те, що саме перед виборами то все відбувається..... Заказуха?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так споживачами послуги підприємства оплачувались - оплачувались (поки було тепло і гаряча вода), ремонт робиться з травня - підготували до зими 20% теплосистем (в новинах написано) - тобто майже нічого не зробили

питання: чим працівники займались ціле літо? чи вони з думкою: мені не платять - не буду робити, відгуляли літо, а тепер згадали про зп?

джерело

У начальства, я так гадаю, автономне опалення))))) Мене дивує не сама акція( жити без грошей, особливо коли дітки маленькі-важко), а те, що саме перед виборами то все відбувається..... Заказуха?

це повезло працівникам, що похолодання почалось раніше за вибори, може вирішать питання. була б тепла осінь - то в опаленні виникла б потреба вже після виборів, а нова влада поки б почала чухатись, то й весна б прийшла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявим аналогічну ситуацію: ти прийшов в супермаркет, набрав візок продуктів, на касі заплатив, а касир забирає твої продукти і каже: "фіг тобі, а не продукти, нам з липня зарплату не платять і за це тепер вам в будинку ліфт відключимо", а перед цим вони 4 місяці були на переобліку. Таким як ти я б ті продукти зовсім не продавав. Вони ж не собі їх продають....)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі такі ділові директори, аж страшно.

Ось вам і демократія у всій своїй красі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вас умоляю.

Луцьк тепло - анахроізм для кормління Кропиви.

А яким боком Кропива до Луцьктепла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте поставити себе на місце працівника Луцьк тепла.

Робиш місяць а грошей не платять, питаєш а коли будуть, у відповідь - потім, скоро, завтра, пізніше.

Ходиш туди другий місяць, їсиш одну картоплю і закрутки минулорічні, питаєш а коли будуть, у відповідь - потім, скоро, завтра, пізніше.

Все ще тримаєшся третій місяць, картопля майже закінчилась, закрутки вже давно поз'їдати, питаєш а коли будуть, у відповідь - потім, скоро, завтра, пізніше.

По вашому чекати ще місяць два це є правильний вихід з ситуації?

Основна проблема типового жителя планети Земля не в нестачі моральності, а у тому, що ми не вміємо у достатній мірі поставити себе на чиєсь місце.

https://youtu.be/iJqlwkX4hnM?t=157

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробуйте поставити себе на місце працівника Луцьк тепла.

а чим винні люди, які поспішають додому після роботи? комусь дитину з садочка/школи забрати, хтось запізнюється на поїзд/автобус, хтось на побачення, комусь до закриття магазину/установи треба встигнути по своїх питаннях.

влаштували б страйк під кабінетом директора свого - не випускали б його додому, чи під міськ/обл радами - не пускали б чиновників, які причетні хоч якимось боком до тих бюджетних коштів.

так ні - людей додому не пускали, зробили затор на пів-міста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше за все хочуть привернути увагу громадькості. "Гуртом і батька легше бити".

... Або і справді заказуха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте поставити себе на місце працівника Луцьк тепла.

Ситий голодного не розуміє ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене одна відповідь для комунальниківта держслужбовці та інших бюджетників, чого ви ниєте за зарплати (їх розмір, не оплата).

Щось не влаштовує звільняйтесь, а не сидять там роками... бо робота для ледачих та й вкрасти можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене одна відповідь для комунальниківта держслужбовці та інших бюджетників, чого ви ниєте за зарплати (їх розмір, не оплата).

Щось не влаштовує звільняйтесь, а не сидять там роками... бо робота для ледачих та й вкрасти можна

Скількі Вам років? В наш час ДУЖЕ складно найти офіційну роботу(тай взагалі роботу) якщо тобі більше 50-55 років, а більшість працівників підприємства мають за 50. Тому і сидять люди на тій роботі щоб до пенсії доробити і мати більший стаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...