Перейти до змісту

Moнстро/Cloverfield 2008

RudEAk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Монстро / Cloverfield

vowQWi43iC.jpg

Год выпуска: 2008

Страна: США

Жанр: триллер/ужасы/катастрофа/фантастика

Продолжительность: 1:13:29

Перевод: Профессиональный (полное дублирование)

Режиссер: Мэтт Ривз

В ролях: Майк Фогель (Роб), Лиззи Каплан, Джессика Лукас (Лили), Майкл Сталь-Дэвид, Ти Джей Миллер (Хад), Одет Жасмин

Описание: Веселая суматоха вечеринки по случаю отъезда Роба в командировку нарушается скандалом — Бет, старая подруга, с которой он месяц назад наконец переспал, а с тех пор не созванивался, приходит не одна. Неловкое молчание, слезы, разговор на лестнице, хлопнувшая дверь… И тут раздается страшный грохот, со стороны залива на Манхэттен летят куски статуи Свободы, и взявшийся ниоткуда разъяренный, покрытый паразитами динозавр рушит планы на вечер всех без исключения жителей Нью-Йорка.

Дальше в кадре мелькнет исполинский хвост, а Роб побежит через полгорода к Бетти, непрерывно, как в плохом сериале, болтая с попутчиками. Один из них, рыжий регбист, сдуру взявший в руки видеокамеру в начале вечеринки, с тупым, самоубийственным упорством снимает все происходящее — чудищ, пожары, обрушения, атаки военных и гибель гражданских. Собственно, эту кривую запись мы и смотрим в пропахшем гарью зале.

Разогретые неясными, но тревожными трейлерами (лучший — фейковые новости российского телевидения, сообщающие о нападении экотеррористов и глубоководного черт-те чего на нефтяную платформу), мы ждали новый проект продюсера Джей Джей Абрамса как новую «Ведьму из Блэр». И точно. «Монстро» — это довольно прямолинейный сплав «Ведьмы», «Чужого», обложек дисков группы Motorhead (с них срисован портрет чудовища), 30-миллионного бюджета и «Титаника».

«Титаника» — прежде всего. Неважно, откуда взялся гуттаперчевый ящер. Важно, что Роб с Бет любят друг друга, и он, теряя разум и силы, идет к ней через перепаханный монстром Манхэттен. Чтобы, как в сказке, умереть в один день.

Качество: CamRip

Формат: AVI

Видео кодек: DivX

Аудио кодек: MP3

Видео: 720x480 (1.50:1), 29.970 fps, DivX MPEG-4 Fast-Motion ~717 kbps avg, 0.07 bit/pixel

Аудио: 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~192.00 kbps avg

Размер:702 мБ

Скриншоты:

P.S. Якість така як би мала б бути в CamRip'а з CamRip'а :D. Звук з кінотеатра, сторонніх голосів не чути. Лити?

Опубліковано

Нажаль ще не дивився, тільки якість перевірив. Хоча знаю, що я цей фільм довго чекав і моя думка буде мало адекватна :D. То що почитав в інтернеті, то думки розходяться кардинально від захвату, до повного "г". Текс... imdb User Rating: 7.9/10. Рецензія на КГ , оцінка "Ох...но". Якість самого оригінала не висока по причині що фільм знімався на любительську відеокамеру, тому й CamRip виходить не дуже. До-речі скріни не з самих вдалих, тому що камера весь час трясеться в фільмі (в деяких кінотеатрах висіло попередження для людей із слабким вестибулярним апаратом).

Для того щоб не було питань про якість, семпл:

Опубліковано

Як можна щось намагатися оцінити по екранці?

а ні ефектів , а ні сюжету...

тому

не варто смітити в обміннику і не варто лити аби залити чи "зарорбити" "+"

Опубліковано

Так я і того і обложився семплами і скрінами :) Не хочу лити просто так, просто якщо хтось ще такий нетерплячий як я є то можу поділитися... Тим паче екранку я принципово якщо менше 5 голосів за лити не збираюсь.

З.І. Я тиждень заглядав на торренти і сумнівався тянути чи ні - вчора зірвався :D

Опубліковано

Якщо буде не менше 5-ти голосів за (екранка все-таки) а мну фільм сподобався, хоча дивитись взагалі-то важко.

Опубліковано

Довечора буде на фтп, якщо не зірве зв"язок, слідкувати нема часу - заливати осталось 4 год. Заливаю в ftp.lm.lutsk.ua/video/

Опубліковано

Соррі так і не залив... зриває постійно. :( Там вже два огризка від фільиа на фтп валяється, зараз зроблю останню спробу долити, якщо не вийде то варіант тільки нарізати на болванку

Опубліковано

Дивився я уривками цей фільм в CamRip... Скажу, не варто качати, краще зачекайте ДВД якості, бо тУт дивитись просто не можливо навіть на 17", сцени з масовими боями спливаються і перетворюються в майже суцілу темно-сіру картинку. Так шо люди краще не спішіть, вже десь має бути ДВДРіп скоро B)

• 1 місяць потому...
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Фильм очень классный, просто семка фильма нестандартная да и нужно смотреть в хорошем качестве.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...