Перейти до змісту

Підкажіть чи можна так зробити.

Рекомендовані повідомлення

Добридень, є модем *з ромашками*, як від нього зробити окрему вай фай точку доступа,?

Дякую за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

окрему від чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

окрему від чого?

До цього модема підключено два компа, там всього є можливість підключити п ять, я хочу від модема пустити ще один кабель але його підключити не до компа а до чогось що буде роздавати вай фай, на відстані 15м від модема. Тобто Вай фай Буде роздавати не модем а точка яка підключена до модема кабелем і знаходиться від нього на відстані 15 м.

Це можливо є якісь штуки що таке роблять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна.звичайний роутер втикаєш в модем по LAN,на роутері Wi-Fi налаштовуєш і роздаєш інет :) А можна роутер налаштувати репітером (якщо підтримує таке) і не тра провід за 15 метрів тягнути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купляєш будьякий роутер і підключаєш йому в лан порт кабель від твого апарата шо роздає інтернет і все, буде інтернет і по вафельці і по мережі або втикаєш в ван аорт і вимикаєш dhcp роздачу ip адрес,

якось так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, буду пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 нюанса

1й - второй роутер - или же чистый Ви-Фи точка - втыкать лучше по ЛАН-ЛАН, а не LAN-WAN - ибо 2й нат это всё же ниочинь.

2й - На Ви-Фи вырубить нафиг DHCP - как правильно сказано выше, но и скорее всего сменить дефолт айпишку на другую, отличную от основного роутера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...