Перейти до змісту

Nightwish Foreva

Bestie

Рекомендовані повідомлення

Прошу заходьте оставляйте свої коменти щодо творчості, музики та концертів. Обмінюємося піснями та кліпами!!!! :) :) :)

Не варто так кричати.

Модератор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Музичка супер, шкода, що Тая покинула гурт. Туомас кращий!(Tuomas Holopainen - клавішні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу заходьте оставляйте свої коменти щодо творчості, музики та концертів. Обмінюємося піснями та кліпами!!!! :D:) :)

Не варто так кричати.

Модератор

А ніхто і не кричить!!!!!!!! :)

Музичка супер, шкода, що Тая покинула гурт. Туомас кращий!(Tuomas Holopainen - клавішні)

Що на рахунок нового кліпу Bay Bay Beatiful так хотілуся бобити монітор як побачила, до попси хиляться з новою солісткою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nightwish, как коллектив, умер с уходом Tarja Turunen. кто думает что это не так, пусть сравнит последний альбом Nightwish с сольником Tarja -- Nightwish из действительно значительной группы перешел в категорию "середнячков", коих сотни :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"НочнаяНужда" і до ухода Тар"ї були середнячками, тільки добре розкрученими. Її зіркова хвороба гальмувала всю контору. По-нормальному, їм слід було розвалитись після того, як її пішли з Nightwish.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"НочнаяНужда" і до ухода Тар"ї були середнячками, тільки добре розкрученими. Її зіркова хвороба гальмувала всю контору. По-нормальному, їм слід було розвалитись після того, як її пішли з Nightwish.

При чом тут розкрученими? :rolleyes: Вони класно лабали! пісні були досить цікаві, я ще не чув подібних груп (може вона була їх конурентом і витіснила їх).

Яка зіркова хвороба? якби вона була, то про інтерв'ю з ними багато писалось би (як зараз журнал "Мій кумир" про малолєтніх дєтішок з всім відомої групи)

Я так рахую! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чом тут розкрученими? :rolleyes: Вони класно лабали! пісні були досить цікаві, я ще не чув подібних груп (може вона була їх конурентом і витіснила їх).

Те, що ти там чогось не чув - це не значить, що його нема чи не було. "Сусліка відіш..." © ДМБ

Яка зіркова хвороба? якби вона була, то про інтерв'ю з ними багато писалось би (як зараз журнал "Мій кумир" про малолєтніх дєтішок з всім відомої групи)

Я так рахую! ;)

Не ті журнали читаєш чи не в тому інтернеті буваєш.

Свою необізнаність можеш скільки хочеш прикривати фразами "Я так рахую!", тому спорити далі не бачу смислу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найтвіш?)) приємна музика. але як на мене трошки попсувата :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найтвіш?)) приємна музика. але як на мене трошки попсувата :(

Особливо зараз :( Я навіть не намагався слухати з новою солісткою, а то випадково на кліп наткнувся довго мучився вгадати хто то співає, спочатку думав що то Evanscense солістку змінили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nightwish is DEAD! Tarja FOREVA! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо самоє інтірєсноє шо Тар"я пропала і її ніде не видно!!!!!!! А спопсились вони конкретно хіба єслі Гітаріст Марко Хаталл не візьме все в свої руки!!!!От кліп Кіс йор ліпс мені сподобався!!!! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава думка. Якщо факт випуску свого сольного альбому можна назвати пропажою....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І шо самоє інтірєсноє шо Тар"я пропала і її ніде не видно!!!!!!!

;) Ти гоніш, тож Тара альбом сольний випустила! Даже є топік на цю тему! Кен закидував!

Во! Tarja Turunen vs Nightwish, 2007

От ти чудило :huh: Ха-ха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Тая не подобається.....Шо ви в ній знайшли? Така сама попса як теперешній Найтвіш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Тая не подобається.....Шо ви в ній знайшли? Така сама попса як теперешній Найтвіш...

Плюралізм думок в одній голові називається - .... :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо теми: як виконавці туфта, хоча слухав декілька пісень які справді достойні уваги(десь 3-ти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...