Перейти до змісту

Вибір автоламп

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Потрібна порада з практики щодо вибору автомобільних ламп.

думаю брати Philips X-treme Vision +100% або Philips White Vision, проте чув, що вони можуть швидко перегоріти.

хто з досвіду користування може підказати, як вони себе поводять при експлуатації?

чи якісь альтернативні варіанти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стояли колись осрам +120 світили класно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна порада з практики щодо вибору автомобільних ламп.

думаю брати Philips X-treme Vision +100% або Philips White Vision, проте чув, що вони можуть швидко перегоріти.

хто з досвіду користування може підказати, як вони себе поводять при експлуатації?

чи якісь альтернативні варіанти

Philips goriat bistro, krasche Osram

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були в мене Філіпси +100%, непогано світять, але найбільше зі всіх, що в мене колись були, мені подобались Осрам Кул Блю (4000 К). Зараз вони не випускаються, є їх приємники Осрам Кул Блю інтенсів (4300 К), але то вже не то, колір в них уходить в синій діапазон, а в Осрам Кул Блю був яскравий, чисто білий, колір. Можливо десь в неті ще є в продажі залишки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим більше +% від стандартної тим швидше вони перегоряють - з практики! ...бувають випадки коли % настільки завеликий,що навіть патрони(цоколі) плавляться. OSRAM - по якості найкращі! На мою думку треба на діодні вже переходити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоять вже 4 роки Philips X-treme Vision +100%. Тому за осрами нічого не скажу.

Філіпси гарно світять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшов:

H1 Osram Cool Blue Hyper 5000 Кельвинов

H1 Osram Night Breaker Unlimited +110%

що ж обрати: біле світло чи все-таки більшу яскравість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забуваймо що біле світло дуже погано освітлює в дощ. Для мене цей критерій важливий, бо часто їжджу ввечері і в різну погоду.

Дійсно чим більше % світла тим менший термін служби. На Філіпс Extrim Vision +130% ресурс вказаний на упаковці менше ніж 500 годин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стояли колись осрам +120 світили класно.

+120? :sq_ye: щось забагато :dont:

макимум що є +110% :)

dac17fcs-960.jpg

доречі досить непогані, знайомим такі продавав - відгуки тільки позитивні :ahuet:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто буває на формулі - яка на них ціна в Луцьку?

чи є сенс замовляти десь з інтернетів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене стоять осрам +110%вже рік. Світять добре по сьогоднішній день

хто буває на формулі - яка на них ціна в Луцьку?

чи є сенс замовляти десь з інтернетів?

можу завтра в кума запитати він торгує такими. Якщо цікавить відпишусь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавець сказав, що перегорять за рік і за 60грн і за 120, взяв дешевші. Рідні стояли 8 років, гавкнули одночасно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу завтра в кума запитати він торгує такими. Якщо цікавить відпишусь

цікавить, напиши.

H1 Osram Cool Blue Hyper 5000 Кельвинов

H1 Osram Night Breaker Unlimited +110%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Завтра дам знати))перші не знаю чи точно є а от другі мають бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два роки тому поставив Оsram night breaker. Біле світло. В мокру погоду здається, що фари не світяться взагалі, старі дешеві жовтуватого відтінку мокрий асфальт освітлювали краще. В суху погоду різниця з дешевими лампами відчутна. У колеги Філіпс Найт Віжн, порівнювали в темну пору з Осрамом, що у мене, - особливої різниці не помітили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Osram Night Breaker, але вона зараз, напевно, дорогі до чорта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Osram Cool Blue Hyper 5000 Кельвинов

Не бери ніколи. Взяв собі такі, на другий день вернув. Світить синім, ледь видно, на мокрому нічого не видно взагалі, прийшлось зупинятись чи зменьшувати швидкість до мінімуму, щоб в щось не врізатись...ледь додому доїхав...

Osram Night Breaker Unlimited +110%

Ці також купував. Не дуже сподобались. Світять посередньо. Також вернув.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

YouRich, які ж тоді нормальні? Де можна так брати і вертати лампи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Osram Cool Blue Hyper 5000 Кельвинов

Не бери ніколи. Взяв собі такі, на другий день вернув. Світить синім, ледь видно, на мокрому нічого не видно взагалі, прийшлось зупинятись чи зменьшувати швидкість до мінімуму, щоб в щось не врізатись...ледь додому доїхав...

чому мінуснули? правду написав, ці лампи тільки для "красоти" ;)

НайтБрейкери теж для сухої погоди, для дощу тільки жовте світло, тому для себе вибрав ось такі

495dc48s-960.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьми звичайні Філіпс можеш з +30% дешево і сердито. Повір всі лампи що з плюсами скоро будуть світити як звичайні, просто людина звикає і це не помічає, та й швидко перегорять. Голубий колір колби створює білий відтінок світла і все, (тіпа понти), але насправді забирає частину світла, а також погана видимість в дощ, сніг. Колись на формулі купив Філіпс +50% і це був дійсно німецький оригінал, після того шукаючи лампи зустрічав лише одні підробки, тож робіть висновки, що ви хочете від лампи. І ще змилуйся не став ксенон. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні підроблюють все, в тому числі лампи! Купуйте в офіційних дистрибюторів! (У мене знайомий масло в коробку автомат на VW POLO купив нещодавно на ПІТСТОПІ ,,ОРИГІНАЛ,,, так не відомо що у банці налито! Зекономив на банці по 200 грн! А смардить як, феее! А відрізнити можна лише порівнявши з банкою, яка куплена в дилера. В результаті через 2 дні після замінити - злили - чорне як сажа, залили назад старе. От така історія. Такі і базарні лампи! Може на 10 шт і одна якісна буде!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я категорично проти китай-ксенону та колхоз-тюнінгу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні підроблюють все, в тому числі лампи! Купуйте в офіційних дистрибюторів! (У мене знайомий масло в коробку автомат на VW POLO купив нещодавно на ПІТСТОПІ ,,ОРИГІНАЛ,,, так не відомо що у банці налито! Зекономив на банці по 200 грн! А смардить як, феее! А відрізнити можна лише порівнявши з банкою, яка куплена в дилера. В результаті через 2 дні після замінити - злили - чорне як сажа, залили назад старе. От така історія. Такі і базарні лампи! Може на 10 шт і одна якісна буде!)

можна конкретніше, а то написано як наклеп :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна конкретніше, а то написано як наклеп :)

Зараз банки з під масла під рукою немаю. Завтра створю тему і викладу фото! Щоб всі знали як відрізнити ОРИГІНАЛ від підробки! (А масло таке post-27636-0-56586100-1444806847_thumb.j)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

! Може на 10 шт і одна якісна буде!)

може буть варіант що і офіційний представник фірми може підторговувать кітайчіком, подивиться на тебе, подумає, і втюхає що захоче, тут таке діло совісті.

бажано звичайно брати в знайомих, які хоч скажуть ориджин аль ні.

колись давно брав філіпси, колір зварки , на кенго стояли, з ними і продана, світили бомба, і в дощ і в сніг, нарікань не було.

і потім хотів ще такі знайти не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...