Перейти до змісту

Куплю залізні диски на Renault Kangoo r14

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Куплю залізні диски на Renault Kangoo в хорошому стані.

Параметри - R14, ET 36, PCD 4*100, DIA 60.1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як варіант можна купити від Фольксвагена і розточити внутрішній отвір.

там ЕТ біля 38, теж 4/100, але ЦО 57. По слухам - розточують десь на Дубнівській

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як варіант можна купити від Фольксвагена і розточити внутрішній отвір.

там ЕТ біля 38, теж 4/100, але ЦО 57. По слухам - розточують десь на Дубнівській

Не хочу займатись кулібінством, я стараюсь ставити запчастини рекомендовані виробником

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0508605888

0972496888

Піддубці

post-25393-0-19907500-1445168392_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0508605888

0972496888

Піддубці

Дякую, тут ще не був, подзвоню завтра.

На рахунок розточки ще напишу. Пропонували хороші титани з вектри з діаметром ступиці 57мм, я вже хотів брати, але поїхав подивився, якщо розточити до 60,1 мм, то дуже мало металу лишається між ступицею і болтами, а це небезпечно..., краще брати з більшим діаметром і ставити втулки,так що далі шукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думав, що це буде такою проблемою...Ніде немає, а якщо є, то вбиті какаху і по неадекватній ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думав, що це буде такою проблемою...Ніде немає, а якщо є, то вбиті какаху і по неадекватній ціні.

В рівному є шрот по берлінго,кенго! Кум буде їхати попрошу шоб заїхав запитав! Яку цінову політику вам пропонували тут?

+колись був шрот по кенго в полонці не далеко від Цукрового заводу! Номер нажаль десь втратив! Але в них був магазин на карпенка карого навпроти зупинки поїзда, між підййомом на рівненську і підйомом на зв'язківців

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В рівному є шрот по берлінго,кенго! Кум буде їхати попрошу шоб заїхав запитав! Яку цінову політику вам пропонували тут?

+колись був шрот по кенго в полонці не далеко від Цукрового заводу! Номер нажаль десь втратив! Але в них був магазин на карпенка карого навпроти зупинки поїзда, між підййомом на рівненську і підйомом на зв'язківців

На Карпенка часто купляю різні дрібниці до авто. Обіцяли, що привезуть диски, дзвоню туди регулярно, поки нічого немає.В Піддубцях теж немає... Тут пропонували хлам, який я не хочу і не бачу сенсу купляти. Якщо кум буде мати час і бажання заїхати в Рівному на шрот я був би вдячний і номерок не буде зайвим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплено, закривайте тему

де і по якій ціні?

шукаю собі 1 або 2 чорних

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплено, закривайте тему

де і по якій ціні?

шукаю собі 1 або 2 чорних

Купляв ось тут. Комплект срібних в майже ідеальному стані обійшовся 1200 з доставкою. В нас в луцьку за диски в такому стані просили 1800)) Волинянам, напевно, за кордоном дорожче продають)))))) :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не встиг відписатись! В рівному ціна 10$за один диск! В наявності є трошки! Номер можу дати в пп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не встиг відписатись! В рівному ціна 10$за один диск! В наявності є трошки! Номер можу дати в пп

Дякую, вже купив, а номерок скиньте, будь-ласка, нехай буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...