СОАД Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 19:43 #1 Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 19:43 куплю playstation 3 slim шиту
Sashapetrash Опубліковано 4 Жовтня, 2015 в 05:02 #2 Опубліковано 4 Жовтня, 2015 в 05:02 5000грн. і можу сьогодні зробити, стан ідеал, комплект- коробка з документкми, приставка+500гб. hdd, джойстик, шнур живлення, шнур зарядки джойстика, шнур hdmi, вінтчестер забю іграмиякщо цікавить пиши в лс, або дзвони 0951476607,0987200011 Олександр
СОАД Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 19:06 Автор #4 Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 19:06 все ще куплю 160 гб було б добре
Sashapetrash Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 20:27 #5 Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 20:27 все ще куплю 160 гб було б добреДумаєш у обємі вінта щастя? Різниця в ціні між 500гб. і 160 буде гривнів 300, слімка 2500-і моделі і з прошивкою не вище 3.55 ціниться за те що іі можна прошити без "хірургічного втручання" за допомогою флешкі і прямих рук, всі інші моделі шються тільки способом, впаювання в приставку емулятора привода, по перше ціна тоі штуки баксів 80, і стирчати з приставкі будуть шлейфи що портить вигляд консоліНе з тоі сторони шукаєш економіі, халява тут не пройде, дешевих ps3 slim з можливістю прошити через флешку немає, хочеш дешевше купуй xbox 360 slim, реально різниця тільки в ціні,/ оскільки люба версія бокса шється, а ігри ті ж самі, навіть контроллер (джойстик) xbox360 визнаний найкращим та найзручнішим у світі, ігри практично ті ж саміТим паче слім версія - надійна, тиха, холодна, безпроблемна короче!!!
kenny76 Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 09:21 #6 Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 09:21 все ще куплю 160 гб було б добреДумаєш у обємі вінта щастя? Різниця в ціні між 500гб. і 160 буде гривнів 300, слімка 2500-і моделі і з прошивкою не вище 3.55 ціниться за те що іі можна прошити без "хірургічного втручання" за допомогою флешкі і прямих рук, всі інші моделі шються тільки способом, впаювання в приставку емулятора привода, по перше ціна тоі штуки баксів 80, і стирчати з приставкі будуть шлейфи що портить вигляд консоліНе з тоі сторони шукаєш економіі, халява тут не пройде, дешевих ps3 slim з можливістю прошити через флешку немає, хочеш дешевше купуй xbox 360 slim, реально різниця тільки в ціні,/ оскільки люба версія бокса шється, а ігри ті ж самі, навіть контроллер (джойстик) xbox360 визнаний найкращим та найзручнішим у світі, ігри практично ті ж саміТим паче слім версія - надійна, тиха, холодна, безпроблемна короче!!!Чого ти лізеш з своїми "гамнопорадами" полішук ти дурний! Ну не хоче людина купляти в тебе баригі приставку, хоче дешевше, і правильно робить. В кожній темі аби комусь підісрати
Sashapetrash Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 09:39 #7 Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 09:39 все ще куплю 160 гб було б добреДумаєш у обємі вінта щастя? Різниця в ціні між 500гб. і 160 буде гривнів 300, слімка 2500-і моделі і з прошивкою не вище 3.55 ціниться за те що іі можна прошити без "хірургічного втручання" за допомогою флешкі і прямих рук, всі інші моделі шються тільки способом, впаювання в приставку емулятора привода, по перше ціна тоі штуки баксів 80, і стирчати з приставкі будуть шлейфи що портить вигляд консоліНе з тоі сторони шукаєш економіі, халява тут не пройде, дешевих ps3 slim з можливістю прошити через флешку немає, хочеш дешевше купуй xbox 360 slim, реально різниця тільки в ціні,/ оскільки люба версія бокса шється, а ігри ті ж самі, навіть контроллер (джойстик) xbox360 визнаний найкращим та найзручнішим у світі, ігри практично ті ж саміТим паче слім версія - надійна, тиха, холодна, безпроблемна короче!!!Чого ти лізеш з своїми "гамнопорадами" полішук ти дурний! Ну не хоче людина купляти в тебе баригі приставку, хоче дешевше, і правильно робить. В кожній темі аби комусь підісратину-ну нехай шукає дешевше, я не проти, а ти фільтруй базар, бо забанять тебе за образи, я здається тебе не обзивав
СОАД Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 10:53 Автор #8 Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 10:53 сваритись не треба) все тихо мирно) моя приставка мене знайде)ні то може зламають пс4 й всі проблеми вирішаться.Проблема не в грошах проблема в нормальній обгрунтованій ціні
Sashapetrash Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 11:27 #9 Опубліковано 12 Жовтня, 2015 в 11:27 сваритись не треба) все тихо мирно) моя приставка мене знайде)ні то може зламають пс4 й всі проблеми вирішаться.Проблема не в грошах проблема в нормальній обгрунтованій цінічесно, подивыться на олх по Луцьку там за 6000 продають, обгрунтування елементарне, моделька на сьогоднышный день вже рідка CECH-2508b, вони ще шьються за допомогою флешкі і при умові наявної в ній заводської прошивкі 3,55 - не вище, всі інші моделі 3000 , 4000 прошиваються або за умови даунгрейду(але це лімітована серія 3000-ї ревізіїї тобто вони з завода ішли з прошивкою 3.55 але ті хто їх продають уже вспіли обновитись до 3.56 і вще, тут ще можливий даунгрейд) або ж за допомогою кобри чи е3, як на мене навіть те що в юсб порті стирчить свисток - перехідник ,а в заді приставки шлейф з перемикачем режимів - це все портить всю оригінальність приставки і звичайно її зовнішній вигляд, та і приблуда та вартує доларів 60-т, тому не знаю на зкільки дешевше буде приставка з встановленою на ній - кобри оде наприклад, я ж не так давно(місяця два назад) продавав практично нову пс3 супер слім без жорсткого диску і в оригінальній комплектаціїї - за 2500 продав, ну тут можна порахувати 2500 + кобра 60 доларів(1300грн.) + 350 робота по встановленню + жорсткий диск 500-ка ну нехай 500 грн. і тут маємо 4650 грн. і стирчащі шлейфи та свиски, тому навіть не знаю самі судіть, в мене прошита приставка і нічого не стирчитья не навязуюсь, цю пс3 що я пропоную - особисто моя і продавати я її сильного бажання не маю, крім того вона в ідеальному стані, є коробка і всі бумажки, жорсткий диск на 500гб., прошивка 4.55 роджеро, ігор на вінта закину під завязку, що ше треба!? іксбокси будуть на порядок дешевші - бо вони дешеві в прошивці і прошиваються практично люба ревізія приставкі
AnimaNoir Опубліковано 24 Грудня, 2015 в 09:14 #10 Опубліковано 24 Грудня, 2015 в 09:14 Про однакові ігри взагалі брєд. На боксі крім гірсів та форзи нічого толкового немає. В Соні ж купа ексклюзивів. І 5 кусків за 3 плойку це звісно епік. Багато непотрібного тексту про ревізії. Все що до суперслім, шиється чудово, за умови заводської 3.55. НЕ шиється лише остання.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.