Перейти до змісту

Порадьте хостинг

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте який краще хостинг вибрати для невеличкого інтернет магазину на Wordpress. Бажано з можливістю щомісячної оплати та розміщенням не одного а хоча б двох сайтів. В цій справі є повним делетантом - Google видає кучу прпозицій. Але можливо хтось має досвід користування. Буду вдячний за будь яку інформацію.

Опубліковано

хоть 10 сайтов за 0,95$

цей "хостер" - повна лажа, колись один з клієнтів розмістив там сайти - більше 10-15 чоловік одночасно в онлайні і аккаунт блочать за перевищення нагрузки,

питається в задачі - яке ж в них залізо, якщо 10-15 чоловік - це вже "нагрузка"...

Опубліковано

хоть 10 сайтов за 0,95$

цей "хостер" - повна лажа, колись один з клієнтів розмістив там сайти - більше 10-15 чоловік одночасно в онлайні і аккаунт блочать за перевищення нагрузки,

питається в задачі - яке ж в них залізо, якщо 10-15 чоловік - це вже "нагрузка"...

Улыбнул ваш ответ про 10-15 человек, хостер с 2008 года работает. Может сайт вашего друга говнокодом писался.

Опубліковано

Улыбнул ваш ответ про 10-15 человек, хостер с 2008 года работает. Может сайт вашего друга говнокодом писался.

ну, те що ви "улыбаетесь" без видимих на це причин, це Ваша особиста справа, крім того, я "про друга нічого не казав", та й про говнокод,

ви скоріш за все тільки в інеті читали, а так, навіть уяви не маєте що це і як виглядає.

Тепер стосовно хостера, про те що цей хостер гівно - думаю не тільки я, пожете погуглити про нього відгуки.

Крім того, така солідна фірма - немає навіть телефону на сайті, та і адреса вказана тільки в офшорі, що, за 8 років не розжились на телефон?

Опубліковано

Александр666,

Дедік в Україні 70$ в Німеччині 60$ в чом прикол?

Цены такие я так понимаю. Они же арендуют серваки, у немцев ресурсов по больше и заказов тоже, вот и могут себе позволить более низкие цены.

Опубліковано

Они же арендуют серваки, у немцев ресурсов по больше и заказов тоже, вот и могут себе позволить более низкие цены.

Вангую - серваки, просто реселлять від Hetzner,хіба не так?

P.S. Александр666, У нас - "городок хоть и маленький", але людей, які працюють в сфері ІТ - дуже багато.... а "Борда" - дуже дружна ))

Опубліковано

краще майте свого сервер на DigitalOcean

це моє реф посилання.

Всеодно дійдете до того що вам потрібен буде сервер, а там ціни демократичні, раджу стартувати з 5 доларів, далі якщо будуть потрібні ресурси можна розширюватись, оптимальний старт з 10 баксів.

Опубліковано

краще майте свого сервер на DigitalOcean це моє реф посилання. Всеодно дійдете до того що вам потрібен буде сервер, а там ціни демократичні, раджу стартувати з 5 доларів, далі якщо будуть потрібні ресурси можна розширюватись, оптимальний старт з 10 баксів.

судячи з першого посту, ТС - навряд чи розбереться з "хмарним" хостінгом, та й підтримка тільки на англійській (чи щось змінилось?)

варіанти є, і їх не мало, і майже всі в ціновому діапазоні 30-50 грн, тобто, 1-2 долари на місяць і майже скрізь - перший місяць безкоштовно.

тут треба вибирати, де більш "шустрі" сервери та цілодобова підтримка...

наприклад - thehost.ua для одного з проектів користуюсь пакетом "Бізнес" (до 10 сайтів,15 БД) ціна всього 35 грн на місяць, з підтримкою за рік тільки раз розмовляв і то, по фінансах,а так - стоіть ispmanager і можна все зробити.

ще,кілька років користуюсь декількома хостингами, але там, або VDS, або колокейшн....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...