Перейти до змісту

Мартенз - запитання по Балці.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Ну, як хто не в курсі - Олександр Мартинюк(Dr.Martenz) іде депутатом в міськраду. Єслі шо - я взявся бути його помічником. Звісно безкоштовно.

Саня хоче прямого звязку з людьми. Це можуть бути ваші батьки, або діти. Або, власне - ви.

Я вам дам дві карти - хто живе на Балці, має родичів або знайомих там, або в районі 18-ї школи - дзвоніть , пишіть. (от прямо зараз Мартенз з кумом спорять, як краще зробити парковку біля 18-ї школи. Хто не в курсі - там дупа така зранку...)

Я знаю тільки ЙОЖИКа. Ви знаєте ще когось, хто бажає змінити щось у цій державі? То потрібно щось робити, в кінці кінців.

Сашка - дємбєль, звісно його не було чути на борді останній рік. Він не любить розповідати про війну, тому й я не буду.

Якщо ви читаєте це - мій телефон 099 3070083. Телефон Олександра - О99 1446499.

9Kzd7.jpg

1P6Ez.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримаю - давно пора зробити, хоча б парочку, лежачих поліцейських по вул. Богомольця, бо там після ремонту дороги літають як навіжені, щоб швидше проскочити з Відродження на Карпенка-Карого, незважаючи на два садочки (школа на сусідній вулиці), там постійно діти ходять, ба навіть самому інколи лячно, коли пронесеться автівка мимо, навіть не збавляючи швидкості.

Двічі звертався в ДАЙ для отримання дозволу - двічі відмовляли, аргументуючи тим, що недостатньо звернень від громадян :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, записали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ржаві гаражі "черепашкі" забрати з дворів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...