Перейти до змісту

Потрібні на роботу: кухар, бармен, офіціант


klima

Рекомендовані повідомлення

Режим роботи: тиждень - через тиждень

Місце розташування: вул.Дубнівська, 36, ресторан "Місто".

Доїзд: після закінчення роботи - розвозка на авто.

тел.(050) 378-61-49 Олена Вікторівна

Кухар З/п 3000+%

Бармен З/п 2000+%

Офіціант З/п 1500+% можливо студент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нифигасе, а шо там произошло?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Режим роботи: тиждень - через тиждень

Місце розташування: вул.Дубнівська, 36, ресторан "Місто".

Доїзд: після закінчення роботи - розвозка на авто.

тел.(050) 378-61-49 Олена Вікторівна

Кухар З/п 3000+%

Бармен З/п 2000+%

Офіціант З/п 1500+% можливо студент

Актуально

Режим роботи: тиждень - через тиждень

Місце розташування: вул.Дубнівська, 36, ресторан "Місто".

Доїзд: після закінчення роботи - розвозка на авто.

тел.(050) 378-61-49 Олена Вікторівна

Кухар З/п 3000+%

Бармен З/п 2000+%

Офіціант З/п 1500+% можливо студент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...

Гарний ресторанчик. Крайнє місце моєї роботи в громадському харчуванні.

Усі заклади такого плану тримаються на кухні. Моя порада - шукати молодого креативного повара і дати гідну ЗП + маркетингова/рекламна підтримка.

Хоча найкраща реклама це самореклама - моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кухні, дуже жахливі умови праці! Все обладнання реально ДУЖЕ СТАРЕ, практично нічого не обновлювалося, не те що пароконветктомат не придбали, а навіть професійних сковородк, ковшиків нема. Саме приміщення, взате в оренду і тому чи зможуть вони платити гідні ЗП це суперечливе питання. Про дизайн самого ресторану я вже мовчу, може в 90-ті це і був шик, але зараз це просто щось.... :huh: 

Конкуренція на ринку общепіту шалена, або власники радикально поміняють підхід до справи, або вони вилетять з нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...