Перейти до змісту

треба послуга буса,або черевика.

waltasar

Рекомендовані повідомлення

треба послуга буса,або черевика.

Знаємій треба з села привезти картоплю.Відстань в дві сторони 90 км від Луцька.Бюджет до 300 гр.тел:066-046-99-29

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вага вантажу буде виконавців також цікавити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300 кг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка кількість мішків має бути. Маю легкове авто, але 300 кг возив не раз. В яку сторону їхати, яка дорога?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу завезти напишіть в приват! З ціною домовимся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не актуально.Водій знайдений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

300 грн за 90 км? взагалі невигідно водій вбє купу часу а заробить від сили 100 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повір від бажаючих надати цю послугу за указну суму,відбію не було.Хоч проводь кастинг:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то народ який не цінує свій час і свою техніку . ну але і такі шофери теж потрібні .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так не думаю.Хата біля зупинки де ходить рейсовий автобус с Луцька.траса гут.Хлопець справився за 1.5 годину.Сам не грузив і не вигружав.по паливу пішло 8 л соляри.Це 150 гр.Чистий заробіток 150 гр за 90 хв.100 гр за годину часу.Це кращє чім сидіти у батьків на шиі і писати херню в чужих темах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую вас. Колега на тижні їздив теж за таким маршутом, тільки 120км, газу пішло на 90грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить також така послуга, потрібно сьогодні біля 12:00 з району автозаводу забрати риштування (довжина 3м) та завести в с.Промінь, відстань максимум 50 км, бюджет 150 грн. тел. 0506972226

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...