Перейти до змісту

Візьму на прокат GPS навігатора

simplestar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Візьму на прокат навігатора з картами Європи. Може в кого зараз лежить без діла а терміново необхідно їхати на Францію. Про розрахунок і залог домовомися. Виручайте.

Опубліковано

Я б свій дав, але на ньому стара версія Навітелу і нові карти не заведуться. Оновлювати не хочу, бо наявні любительські карти України на версіях новіше 3.5 не працюють.

P.S. Якщо будете користуватись Навітелом, ось прямий лінк на останні карти Франції і Монако Q2-2015:

http://download.navitel.su/Maps_2015Q2/fra20150605.nm7

Судячи з об'єму (1,5 Гб), повинні бути нормальної деталізації. Навітел можна без проблем встановити на будь-який апарат на Android.

Опубліковано

Потрібна хороша деталізація, щоб нормально проходити розв'язки. Навігатор є і карти включно по Німеччину є, а Франція не стає. Видає помилку - повна халепа. І карта з одного релізу, і перекачував багато разів. Водію уже на ніч виїжджати.

Опубліковано

Не рекомендував би я вам навітел на Європу, є прикрий досвід... Знаків взагалі не враховує... По СНД да но не по Європі... Вже краще дивитися в сторону HERE maps, але для цього нада смарт на андроїді чи вінді...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Не рекомендував би навігатори на андроіді. з власного досвіду - великі міста такі як Будапешт, Рим, Флоренція, Берлін, а особливо великі і загружені міста Франції - є проблеми зі стабільністю, часто виснув (користувався тільки Навітелом, так як суб"єктивно на андроіді він найкращий) карти там великі і детальні, але телефони зависали(був завжди встановлений на двох різних телефонах для підстраховки). По Польщі і Німеччині є проблеми з логічністю прокладки маршруту, хоча не раз грався з налаштуваннями. Від"їздив майже 2 роки з навітелом поки до решти не обізлився на нього, взяв хорошу модель Garmin - політ нормальний. Цього року і Франція і Італія і Німеччина - ні разу проблем не було. Так що якщо для користування в невиликі міста або по Украіні - достатньо і Навітела, а якщо не хочете неприємних сюрпризів з блуканням по великих містах і бережете нерви - тоді тільки якісні навігатори з перевіреними картами. Так... на замітку...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...