Перейти до змісту

Візьму на прокат GPS навігатора


simplestar

Рекомендовані повідомлення

Візьму на прокат навігатора з картами Європи. Може в кого зараз лежить без діла а терміново необхідно їхати на Францію. Про розрахунок і залог домовомися. Виручайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б свій дав, але на ньому стара версія Навітелу і нові карти не заведуться. Оновлювати не хочу, бо наявні любительські карти України на версіях новіше 3.5 не працюють.

P.S. Якщо будете користуватись Навітелом, ось прямий лінк на останні карти Франції і Монако Q2-2015:

http://download.navitel.su/Maps_2015Q2/fra20150605.nm7

Судячи з об'єму (1,5 Гб), повинні бути нормальної деталізації. Навітел можна без проблем встановити на будь-який апарат на Android.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна хороша деталізація, щоб нормально проходити розв'язки. Навігатор є і карти включно по Німеччину є, а Франція не стає. Видає помилку - повна халепа. І карта з одного релізу, і перекачував багато разів. Водію уже на ніч виїжджати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім хто відгукнувся. ЖПС навігатор знайдений та курсує на францію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не рекомендував би я вам навітел на Європу, є прикрий досвід... Знаків взагалі не враховує... По СНД да но не по Європі... Вже краще дивитися в сторону HERE maps, але для цього нада смарт на андроїді чи вінді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Не рекомендував би навігатори на андроіді. з власного досвіду - великі міста такі як Будапешт, Рим, Флоренція, Берлін, а особливо великі і загружені міста Франції - є проблеми зі стабільністю, часто виснув (користувався тільки Навітелом, так як суб"єктивно на андроіді він найкращий) карти там великі і детальні, але телефони зависали(був завжди встановлений на двох різних телефонах для підстраховки). По Польщі і Німеччині є проблеми з логічністю прокладки маршруту, хоча не раз грався з налаштуваннями. Від"їздив майже 2 роки з навітелом поки до решти не обізлився на нього, взяв хорошу модель Garmin - політ нормальний. Цього року і Франція і Італія і Німеччина - ні разу проблем не було. Так що якщо для користування в невиликі міста або по Украіні - достатньо і Навітела, а якщо не хочете неприємних сюрпризів з блуканням по великих містах і бережете нерви - тоді тільки якісні навігатори з перевіреними картами. Так... на замітку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...