Перейти до змісту

Який купити водяний насос для свердловини

Andriy_L

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поламався старий насос фотка нище. Треба нового купити. І тут питання, якого??? В нас шахта 4 м глибиною і з дна шахти до води 7 м. Труба азбест 100мм. Хто, що може порадити, або до кого звернутися??? Головне, щоб був надійний та із запасом потужності, щоб на перспективу качав на 2-й поверх.

post-19120-0-12778500-1442943869_thumb.j

Опубліковано

купляй спрут.. дешево і сердито.. в багатьох знайомих стоїть і служить роками.. один навіть для викачування води зі ставка поставив.. йому "хоть би хни"..

Опубліковано

Труба азбест 100мм.

Ви цю воду пєте?

Свердловині без малого 30 літ. Тоді іншого матеріалу не було. Приходиться пити.

Опубліковано

то чого питали, якщо купили все-одно на власний розсуд?)))

Якщо глянути на дату моєї теми, то буде вже тиждень. А відгукнулися швидко тільки ви. І без води сидіти і ждати коли на борді порадять ... не той випадок виходить. Всім дакую хто відгукнувся.

Опубліковано

то чого питали, якщо купили все-одно на власний розсуд?)))

Якщо глянути на дату моєї теми, то буде вже тиждень. А відгукнулися швидко тільки ви. І без води сидіти і ждати коли на борді порадять ... не той випадок виходить. Всім дакую хто відгукнувся.

Тре було Kiodinn слухати) чувак не просто чув. В темі має шарити наскільки я знаю. Загуглив ваш насос то на всіх сайтах від розетки до менш відомих виробник Китай. Хоча то таке. Батя коли будувався поставив дешевий насос тимчасово.. І той Китайчик вже 14 рік пихтить Видно не хоче, щоб його міняли.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...