Перейти до змісту

який віндовс краще ставити на 4-ядерний комп'ютер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

СОАД, став 8.1. на відміну від 7ки він буде швидший. Як на мене він більш оптимізований. Шукай ориг. образ і буде тобі щастя :) + пара гарних квадратних цяцьок на робочому столі :)

Щодо десятки... не раджу. Багато стикався, що якщо відяшка не підтримує дірект11, то глюки з зображенням, - а в тебе саме така відяшка.

Опубліковано

А якщо серйозно, то як працювали сервери ще на він 2000? З одним ядром по-вашому?

не рівняйте серверну вінду з звичайною то небо й земля

Опубліковано

наразі користуюсь 2008r2 (аналог win7) - і ні в чому не відчуваю дискомфорту

як вона до ігор? та онлайн відео?

Опубліковано

наразі користуюсь 2008r2 (аналог win7) - і ні в чому не відчуваю дискомфорту

як вона до ігор? та онлайн відео?

все працює навіть із геймпадом від xbox :) - всі ігри запускаються без проблем.

Опубліковано

тут справа смаку, але краще вибирати між 7 та 10. 8 і 8,1 це проміжні варіанти, як і віста.

але в 10 треба читати і повідключати багато служб і процесів, що слідкують за користувачем постійно. (для відключення сліжкування є безкоштовні програми donotspy і ще декілька).

І щодо 64біт для 4Гб я б не радив. Краще поставити 7 sp1 х32 і 4gb PatchPae. (якщо 5 і більше гіг, то вже варто 64біт).

Опубліковано

case_l, з якого перепуга, обгрунтуй?

тому що відео слабеньке, а новий віндовс потрібен лише для підтримки нового directX - все інше працює у хр

хр не варіант, оскільки він уже не підтримується виробниками програм

Опубліковано

case_l, з якого перепуга, обгрунтуй?

тому що відео слабеньке, а новий віндовс потрібен лише для підтримки нового directX - все інше працює у хр

хр не варіант, оскільки він уже не підтримується виробниками програм

наприклад?

Опубліковано

тому що відео слабеньке

В що саме у 7ці впреться 512 DDR3 128bit?

А от лабати ігри у 2008r2 і вважати її аналогом 7ки - мсьє знає толк...;)

Опубліковано

Активно юзаю десятку x64 з дня виходу фіналки. Жодного глюку. Одні з головних переваг для мене в порівнянні з 7/8/8.1: швидша загалом, практично моментальний вихід з режиму сну/гібернації, швидкий офлайн пошук в один клік. Недоліки є, але вони не значні і переважну частину з них можна нейтралізувати.

"Правильне приготування" (ІМХО): активація ключем, ніяких твікерів (а-ля Destroy Windows 10 Spying і т.п.), вручну повідключати кейлоггери, відправку інфи до ms, обмін оновленнями, повидаляти метро-додатки. Пошук Google швидко розкаже що і як. Плюс, як і в будь яких Вікнах почистити служби і автозапуск. На виході в мене зручне стабільне середовище і рекордна швидкодія.

Опубліковано

а не простіше поставити 7 і її поюзати , не сподобається порівняти її з 8.1 , те ж саме і з 10 ! любе залізо найде своє краще місце в роботі !

Опубліковано

А не забагато срачу на ніч глядя?)

неа)

ща я ще за айфони почни згадувати))

а по суті вирішив, буде 8.1, не сподобається поставлю 7

Опубліковано

на заборі теж пише слово з трьох букв , але ж блін там дрова ....

питання не в "проблемі" або в тому що "не буде працювати", а в тому що порівнювати серверну ОС і "домашню" - це нонсенс ....

правильно - домашня урізана, тому її дешевше продають, але я так зрозумів, що автор не купувати її зібрався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...