Перейти до змісту

Як краще розвести спірт

Kourada

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вобщєм обзавівся я 5-ти літровой баклажкой спірта 96%. Потрібно його нормально розвести до 40% шоб получілось шось нормальне, в інеті є валом всякіх рєкомєндаций і срачєй на цю тему. Порадьте як його краще розвести з учьотом пропорцій, добавлєнія всяких глюкоз і т.д.

Опубліковано
  Цитата

Вобщєм обзавівся я 5-ти літровой баклажкой спірта 96%.

Про це треба писати в тему "В жизні так много малєнькіх радостєй".

Опубліковано
  В 17.09.2015 в 14:13, Kourada сказав:

alexvvv, З метою орального употрєблєнія.

p.s. точно не на продажу, бо був би я баригой таке б не питав.

хто знає... може тільки бізнес започатковуєте...

Опубліковано

AID,Не то, то получіться просто розведений спірт, а це не катить, треба шоб було пріятніше употрєблять.

Опубліковано
  В 17.09.2015 в 14:20, Deemon сказав:

лимона купи, в одну банку вичавиш, в другу можеш меліси накидати, шоугодно на свій смак)

тільки бажано таким не перепитися, бо на наступний ранок від одного запаху лимона чи меліси можна через фаянсовий прибор годувати Іхтіандра.

Опубліковано
  В 17.09.2015 в 14:15, Kourada сказав:

AID,Не то, то получіться просто розведений спірт, а це не катить, треба шоб було пріятніше употрєблять.

дивіться що вам більше подобається...

- можна добавити лимон/апельсин - буде одне,

- можна взяти вишні (в дану пору консервовані) і зробити настоянку,

- можна зробити настоянку на хронові - буде хріновуха,

- добавити кору дуба - буде тіпа віскі,

...

можна зробити всього потрохи і потім дегустувати-порівнювати. Ще й нам розкажете що смачніше)))

Опубліковано

На 1 л спирта – 1.1 л теплой кипяченой воды. В большую емкость сливает 5.5 л воды и 5 л спирта + на кончик ложки лимонную кислоту + глюкозу (сколько уже не помню, гугли пропорцию подскажет). Оставляем это все открытое до утра. Утром меряем – будет ровно 40 град.

Опубліковано

AnimaNoir,Да з часом ти вгадав, в суботу тєсть в гості приїзджає.

Deemon, Лімон варіант не поганий візьму до уваги.

EleKtrik, А з пропорціями, допустім на літр готового продукта можеш підказати?

Опубліковано
  В 17.09.2015 в 14:28, Kourada сказав:

AnimaNoir,Да з часом ти вгадав, в суботу тєсть в гості приїзджає.

Deemon, Лімон варіант не поганий візьму до уваги.

EleKtrik, А з пропорціями, допустім на літр готового продукта можеш підказати?

хз, колега не на Неньці.
Опубліковано
  В 17.09.2015 в 14:26, sergK сказав:

На 1 л спирта – 1.1 л теплой кипяченой воды. В большую емкость сливает 5.5 л воды и 5 л спирта + на кончик ложки лимонную кислоту + глюкозу (сколько уже не помню, гугли пропорцию подскажет). Оставляем это все открытое до утра. Утром меряем – будет ровно 40 град.

Тільки при даному рецепті враховуємо, що спирт буває двох видів: "протерти попу" перед уколом - 74% і продезинфікувати інструмент - 96%, Якщо Ваш рецепт стосується першого, Ви ж не впевнені? то можна на виході отримати каку.

Опубліковано

Розбавте,як підказували вам.А 0,5 літра зробіть градусів 45 і з горіха перегородки ті що в середині настоюйте.Не погано виходить,зі слів тестя,я коли робив то щось нічого не лізло,то і не куштував.

Опубліковано

ще варіант з медом

В 17.09.2015 в 14:59, ig_rok сказав:

Розбавте,як підказували вам.А 0,5 літра зробіть градусів 45 і з горіха перегородки ті що в середині настоюйте.Не погано виходить,зі слів тестя,я коли робив то щось нічого не лізло,то і не куштував.

це робиться на самогонці, і троха часу тра настоятись.
Опубліковано
  Цитата

SunSeth, чістяк, сам міряв.

Я вірю, тільки невідомо для якої крепості спирту той рецепт. Краще зробити з 0.5 в пропорції, а тоді куштувати.

Опубліковано

Бавився я якось всякими настойками. Зупинився на калганівці. На базарі в бабок що травами торгують пакетик калгану 10 грн. Вистачає в акурат на 3 л банку горілки. Як спирт розводити - багато від самогоспирту залежить.коли спирт файний вистачає води і трішки лимонної кислоти. Розвожу на 1.5 л спирту 2 л мінералки не газованої.

Після нормального розведеного державну навіть нюхати не хочеться.

З.і . яка зараз ціна за літр, якщо не секрет?

Опубліковано

Вобщем розвів я 100 мл спірта, с віду получалась якась сівуха, воду брав із под крана, але фільтрував аквафором, я так розумію мутніє через солі в воді. Якуводу краще використовувати?

Hockins,

А мінералку яку брав? Мутне не получалось?

З.І.брав по 75грн.

Опубліковано

Вобщєм розбадяжив я 2л спірта,2.8 вадічькі( вибирав воду з самой меншой жосткостью) 200мл глюкози і сок з 4 лімонів, тєсть оценив, а він шарить в алк напітках.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...