Перейти до змісту

Земельна ділянка


sss381

Рекомендовані повідомлення

Ось цитата з http://finance.obozrevatel.com/fea/42798-a-vyi-znali-ukraintsyi-imeyut-pravo-na-5-besplatnyih-zemelnyih-uchastkov.htm

Большинство украинцев не знает, что имеют право бесплатно получить от государства пять земельных участков на различные нужды: ведение сельского хозяйства, строительство дачи или садового домика.

Об этом говорится в исследовании правозащитной группы "Варта", пишет Экспресс.

В рамках исследования было опрошено 5134 человека в 20 областях Украины. Оказалось, что 97,8% украинцев не знают о том, что имеют право бесплатно получить пять земельных участков от государства.

При этом 78,4% не обращались в госструктуры по поводу получения хотя бы одного участка земли. 93,2% не верят в возможность прозрачного получения хотя бы одного участка. 1,3% готовы попробовать получить один или более земельных участков.

Хто знає де можна ознайомитися з подробицями про отримання ділянки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подробиці такі. Хочеш земельну ділянку в місті Луцьку - йдеш в Луцьку міську раду. До кого - не важливо (можна прямо до мера, до його заступників, до членів земельної комісії, до прибиральниці...). Можна написати письмову заяву - "дайте мені земельну ділянку для...", можна усно попросити. На офіційне клопотання буде офіційна відповідь - "вільних земельних ділянок в місті немає".

Приблизно з таким же успіхом можна сходити до розпорядників земель інших населених пунктів, чи районів, чи областей. Земельні ділянки можуть бути в наявності, але "перебувати в резерві", "даємо тільки фермерам", та десятки (якщо не сотні) інших відмазок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Большинство украинцев не знает, что имеют право бесплатно получить" ось ключова фраза. Тобто маєте право написати заяву, не вийшло - маєте право написати ще!

ТС, ви ніби вчора народилися, відкрийте конституцію там ще більше цікавих прав громадянина України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...