Перейти до змісту

Водостічні системи

MelvinPVV

Рекомендовані повідомлення

Всім доброго дня. Підскажіть де можна дешевше купити водостічні системи (бажано польські) на "весь будинок". Просто впевнений, що в Луцьку мають бути якісь оптові бази, а на ринку просто посередники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписала в приват

від роздрібного прайсу робимо гарні знижки

пропонуємо польські Bryza та Profil ,українську Альта-Профіль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мені,будь ласка, скиньте прайс в приват.Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписала в приват

від роздрібного прайсу робимо гарні знижки

пропонуємо польські Bryza та Profil ,українську Альта-Профіль

мені також будь ласка скиньте прайс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не проще выставить прайс для всеобщего обозрения,если конечно это не коммерческая тайна?Если все очень не просто,типа конспирация,явки и пароли,тогда и мне скиньте в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго ранку

За годинку-півтори буду на офісі і всі отримають прайс-листи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прайс-листи роздрібні

Знижки в межах 5-20 %

Все залежить яку систему Ви виберете

На польські системи знижка в межах 15-20 %

на українську - 5-10 %

за подробицями - в приват

post-11128-0-82294600-1441611352_thumb.j

post-11128-0-05344800-1441611401_thumb.j

post-11128-0-09351300-1441611443_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прайс-листи роздрібні Знижки в межах 5-20 % Все залежить яку систему Ви виберете На польські системи знижка в межах 15-20 % на українську - 5-10 % за подробицями - в приват

А каналізацію внутрішню 110 продаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Прайс-листи роздрібні Знижки в межах 5-20 % Все залежить яку систему Ви виберете На польські системи знижка в межах 15-20 % на українську - 5-10 % за подробицями - в приват

А каналізацію внутрішню 110 продаєте?

Каналізацію не продаємо

До речі, вже доступна покупка Оплата частинами або Миттєва розстрочка

Миттєва розстрочка - знижки в силі

Оплата частинами - знижку уточнюйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, вже доступна покупка Оплата частинами або Миттєва розстрочка

Миттєва розстрочка - знижки в силі

Оплата частинами - знижку уточнюйте

Раз така "п'янка" то зацікавлений. Напишу в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім доброго дня. Підскажіть де можна дешевше купити водостічні системи (бажано польські) на "весь будинок". Просто впевнений, що в Луцьку мають бути якісь оптові бази, а на ринку просто посередники.

Я на тижні відкрив для себе хороше місце для закупки водостічної системи BRYZA, ось їх ціни на самий популярний розмір ринвиpost-6258-0-83485800-1442342375_thumb.jp ще обіцяли, що буде трішкі дешевше чим на цій бумажці що мені вручили.

І ще зі свого багаторічного досвіду я б нікому не радив купувати пластикові ринви українських виробників (надто швидко втрачають колір і стають крихкими з роками). Це мої власні спостереження на протязі 11 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на тижні відкрив для себе хороше місце для закупки водостічної системи BRYZA, ось їх ціни на самий популярний розмір ринвиpost-6258-0-83485800-1442342375_thumb.jp ще обіцяли, що буде трішкі дешевше чим на цій бумажці що мені вручили.

І ще зі свого багаторічного досвіду я б нікому не радив купувати пластикові ринви українських виробників (надто швидко втрачають колір і стають крихкими з роками). Це мої власні спостереження на протязі 11 років.

Ціни хороші, але якщо порахувати "-20%" від першого прайсу, виходить майже те ж саме.

Також бачив як українські вигоряють... Продавець на ринку казав, що якість стала трохи кращою. Виробники 10 років гарантії навіть дають)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни хороші, але якщо порахувати "-20%" від першого прайсу, виходить майже те ж саме.

Також бачив як українські вигоряють... Продавець на ринку казав, що якість стала трохи кращою. Виробники 10 років гарантії навіть дають)

Є український сайдинг Альта-Профіль, з гарантією і який себе гарно рекомендує вже 10 років

І є український сайдинг Велтеч (Каховка) - вигорає за рік + його викручує

2 українськиї товари ,а різниця в якості суттєва

Теж саме з українськими водостічними системами

Є Rainway - вигорає до білого

Є Альта -Профіль - покажіть хоч 1 вигорівшу їх ринву !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на тижні відкрив для себе хороше місце для закупки водостічної системи BRYZA, ось їх ціни на самий популя

Если Вы имеете 11-ти летний опыт за спиной, я очень удивлен, что Вас порадовали такие цены как на этом листике.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Дякую paksivatova за оперативність і знижку.

П.С. За водяний рівень окремо, дякую. Верну на цьому тижні, ще потрібно одну сторону зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если Вы имеете 11-ти летний опыт за спиной, я очень удивлен, что Вас порадовали такие цены как на этом листике.

А металочерепицею не займаєтесь??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу довго не відповідають. ...Казали що займаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Який гів..к мене тут мінусував? За що питається? Можна в приват, якщо стидно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який гів..к мене тут мінусував? За що питається? Можна в приват, якщо стидно.

:) а это вся суть борды, спихнуть ближнего и обосрать нижнего... а мовчить, бо не стидно - а сикотно! Одни ссыкуны.

Но есть и адекватные, отзывчивые и порядочные люди, благодаря им, я до сих пор, время от времени заглядую сюда.

м.ч. тоже займаємось, недавно одному бордовчанину завезли бляху, захоче - відпишиться.

Алексей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі,раніше до чорної покрівлі купували ринви в кольорі графіт!

Відтепер можна замовити систему Bryza в чорному кольорі!

post-11128-0-93690000-1448095094_thumb.j

post-11128-0-82060600-1448095133_thumb.j

post-11128-0-09853800-1448095190_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...