Перейти до змісту

Куплю і3 2100

Рекомендовані повідомлення

Куплю s1155 і3 2100 - 2120 бокс. Та 2х4гб чи 1х8гб ddr3 sdram. Звичайну, без радіаторів.

І ще перехідники: з молекс на 6пін, 2 шт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо взяти до уваги ціни на те, що ви хочете, то розумнішим було б не молекси купувати, а одразу людський БЖ.

Для початку можна поекономити на ОЗУ. взяти 4 гбю потім докупити ще 4. Це простіше, ніж гратися із процом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хз, скільки коштує людський БЖ. В мене 400вт . Якщо мамка+проц бере менше 100 вт, то 200 вт на відео, і ще 100 на запас. Ну я так думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проц+кулер куплено. Пам'ять та перехідникі - актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хз, скільки коштує людський БЖ. В мене 400вт . Якщо мамка+проц бере менше 100 вт, то 200 вт на відео, і ще 100 на запас. Ну я так думаю.

Ще ж є материнка, пам'ять вінти. ДВД. Воно все щось тягне.

А яка відяха?

Бо в п'ятницю змушений був людині міняти БЖ з якісного 350-ватного, на 470-ватний. Бо в іграх - вильоти. (Вірніше, перехід у ждучий режим) (Відеокарта не сама потужна - GTX550Ti, і вона вимагає МІНІМУМ 400 ват БЖ, бо сама "хаває" 116 заявлених ват! має одне 6пін живлення )

Чому я заговорив про БЖ., ну може через те, що якісний БЖ, під хорошу відеокарту, уже має 6-пін живлення. І навіть 8 пін. Або ж 2 по 6 пін.

Підозрюю, що якщо шукаєте 2 перехдіника, то відеокарта потребує 2х6 пін живлення. А це від 450 ват, швидше за все.

Тут мені стали писати в Приват, що я вмішуюся. Мені пофіг. Я не пропоную нічого і не збиваю ціни - я рекомендую звернути увагу, і не заставляю купувати. Тим паче в мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще ж є материнка, пам'ять вінти. ДВД. Воно все щось тягне.

А яка відяха?

Бо в п'ятницю змушений був людині міняти БЖ з якісного 350-ватного, на 470-ватний. Бо в іграх - вильоти. (Вірніше, перехід у ждучий режим) (Відеокарта не сама потужна - GTX550Ti, і вона вимагає МІНІМУМ 400 ват БЖ, бо сама "хаває" 116 заявлених ват! має одне 6пін живлення )

Чому я заговорив про БЖ., ну може через те, що якісний БЖ, під хорошу відеокарту, уже має 6-пін живлення. І навіть 8 пін. Або ж 2 по 6 пін.

Підозрюю, що якщо шукаєте 2 перехдіника, то відеокарта потребує 2х6 пін живлення. А це від 450 ват, швидше за все.

Тут мені стали писати в Приват, що я вмішуюся. Мені пофіг. Я не пропоную нічого і не збиваю ціни - я рекомендую звернути увагу, і не заставляю купувати. Тим паче в мене.

Дякую (щиро). Це добре, що є рекомендації такого типу. Я ніби і сам розумію що мало, але надіюсь. То й думаю попробувати, якщо не потягне, ну знач не судьба)).

6870 - в характеристиках 151вт. вінт один 5400, двд-не рахую, воно так собі, нічого не робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озу можете глянути в моїй темі:

http://board.lutsk.ua/topic/183692-prodam-trohi-ozu-ddr1-ddr2-ddr3/

DDR3 PC12800 1333Mhz 4Gb 550 грн.

DDR3 PC12800 1600Mhz 4Gb 580 грн.

маєм багато Самсунг Хюнікс та інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативная новая ddr3. 1600 4gb. 650 грн. 5 лет гарантии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативная новая ddr3. 1600 4gb. 650 грн. 5 лет гарантии.

Фамілія? І чия гарантія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sILICONpOWER гарантия от магазина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую, все куплене.

Закривайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...