Shipshinka Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:12 #1 Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:12 Власне, яка послідовність дій. Для того щоб вінт та ОС , запрацював на новій мамці та процові. Щось потрібно видаляти з ОС, перед останнім вимиканням? ПС. Є Акронікс Тру Імейдж.
Deemon Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:21 #2 Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:21 ніяких лишніх маніпуляцій, вісімка спокійно переварить нове залізо, дуже бажаний інтернет, вінда витягне потрібні їі драйвери
AnimaNoir Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:22 #3 Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:22 Acronis тут не запрацює. Потрібна утиліта sysprep, гугл, і багато вільного часу.
Shipshinka Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:30 Автор #4 Опубліковано 5 Вересня, 2015 в 19:30 ніяких лишніх маніпуляцій, вісімка спокійно переварить нове залізо, дуже бажаний інтернет, вінда витягне потрібні їі драйвери Але ж, для того щоб підключити інтернет, треба запустити систему. Переносити буду з амд на інтел.
Shipshinka Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 05:59 Автор #5 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 05:59 ніяких лишніх маніпуляцій, вісімка спокійно переварить нове залізо, дуже бажаний інтернет, вінда витягне потрібні їі драйвериАле ж, для того щоб підключити інтернет, треба запустити систему.Переносити буду з амд на інтел.я б краще переставив .. на рахунок драйверів - офф. сайт або диск до мамки .. спочатку підготуйте а тоді пробуйте ... Тобто поставивши іншу мамку та проц, при першому включені, можливо запустити зугрузочний диск чи флешку з ОС? Тоді думаю простіше переставити, попередньо зробивши бекап потрібних програм та файлів.
vaz75 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 06:04 #6 Опубліковано 6 Вересня, 2015 в 06:04 Тобто поставивши іншу мамку та проц, при першому включені, можливо запустити зугрузочний диск чи флешку з ОС?Ні. Малось на увазі при запуску Вінди на новому халізі знадобляться дрова, наприклад, мережевої карти. А де їх взяти, якщо інета то немає. Правильно, з дистрибутива на флешці. Це простіше.А бекап потрібних файлів і програм треба робити за будь якого розвитку подій.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.