Перейти до змісту

Програма для обробки даних соц опитувань

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, можливо хтось стикався/користується програмою для обробки результатів соціологічних опитувань (маркетингових досліджень). Потрібно безкоштовний варіант програми. Підійде також варіант онлайн обробки з можливістю збереження (роздруковування) результатів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, гугл невикинув якогось загальнопоппулярного джипиел софта ...

Мабуть специфіка застосування передбачає що під кожну окрему методику дописується своя реалізація ....

Що по суті потрібно. Чим звичайний механізм онлайн опитування непідходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, гугл невикинув якогось загальнопоппулярного джипиел софта ...

Мабуть специфіка застосування передбачає що під кожну окрему методику дописується своя реалізація ....

Що по суті потрібно. Чим звичайний механізм онлайн опитування непідходить?

Опитування буде на вулиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так я розумію потрібен мобільний клієнт?)

Посто залежить від механізму як це буде проводитися. Якщо Ваш "Агент" опитує на вулиці людину заповняє анкету, приходить на офіс\до дому і оцифровує інформацію це 1 механізм. Якщо він опитує прямо онлайн на планшеті\кпк це інший і пореби до пз специфічні .

І знову ж залежить від необхідності опрацьовувати чи просто отримати результати (цифри) і вже ви їх опрацьовуєте як хочете чи передаєте замовнику, або ж Вам потрібна "няшна" аналітика з графіками, процентілями, конверсією і тд. То це інше питання і мабудь Вам невдасться знайти щось безкоштовне.

Для освітніх цілей цілком достатньо ось варіанти :

https://www.google.ru/search?hl=ru&q=%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%8C+%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B9%D0%BD+%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5&gws_rd=ssl

Попробував цю http://master-test.net/ ніби просто\зручно.

Якщо Вам потрібно "своє" без чуженької реклами контактів і тд. Рекомендую якусь ЦМС із простих заальноприйнятих освоїти і на тому Ваша потреба в тестуванні буде закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, можливо хтось стикався/користується програмою для обробки результатів соціологічних опитувань (маркетингових досліджень). Потрібно безкоштовний варіант програми. Підійде також варіант онлайн обробки з можливістю збереження (роздруковування) результатів

Найпростіше, чим я користувався то був звичайний ексель. Найскладніше - SPSS Statistics (є в неті репаки з кряками).

Можу ще порадити легкий спосіб: створюєте в гугл документах анкету, заповнюєте з анкет їх онлайн-варіанти (переносите відповіді) і вже в самому гуглі створюєте звіти, графіки та діаграми по результатам з таблиць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так я розумію потрібен мобільний клієнт?)

Посто залежить від механізму як це буде проводитися. Якщо Ваш "Агент" опитує на вулиці людину заповняє анкету, приходить на офіс\до дому і оцифровує інформацію це 1 механізм. Якщо він опитує прямо онлайн на планшеті\кпк це інший і пореби до пз специфічні .

І знову ж залежить від необхідності опрацьовувати чи просто отримати результати (цифри) і вже ви їх опрацьовуєте як хочете чи передаєте замовнику, або ж Вам потрібна "няшна" аналітика з графіками, процентілями, конверсією і тд. То це інше питання і мабудь Вам невдасться знайти щось безкоштовне.

Для освітніх цілей цілком достатньо ось варіанти :

https://www.google.r...ние&gws_rd=ssl

Попробував цю http://master-test.net/ ніби просто\зручно.

Якщо Вам потрібно "своє" без чуженької реклами контактів і тд. Рекомендую якусь ЦМС із простих заальноприйнятих освоїти і на тому Ваша потреба в тестуванні буде закрита.

Опитування буде анкетне (паперові анкети). Хочеться різні способи сортування, групування відповідей. Наприклад, у питанні 9. Ваш вік є чотири варіанти відповіді: а) до 20 років; б) від 21 до 35 років; в) від 36 до 55 років; г) понад 55 років. І я хочу вибрати скільки осіб віком 21-35 років у іншому питанні 4. Як часто Ви відвідуєте ..... обрали варіант а) часто; б) рідко: в) ніколи. І за цими результатами побудувати графіки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навскид шось ...

interro.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skorpio76

якщо не знайдете, можу запропонувати написання під ваші вимоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я думаю що якщо шукали безкоштовну то наврядчи захочуть, хоча мабуть це залежить від вартості.

В загальному цікаво поте0ретизувати в скільки б ви це оцінили?

Як на мене (як я це бачу) :

Варіант 1:

Проста субд. 2 модуля для роботи з анкетуванням(адміністрування) та власне саме анкетування. Імпорт - експорт анкет для обміну поштою тощо.

В адмініструванні якісь пару графіків.

На середньостатичтичному десктопному прграмування як на мене потягне на 5-7 тисяч грн,..

Варіант 2:

На веб накатаний сайт для цих потреб (PHP чи щось інше думаю той є шанси на 4-6 тисяч грн. ....

інші варіанти мабуть не на разі.

Може помиляюся поправляйте ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...