Перейти до змісту

Монолітний полікарбонат, де купити?

Shipshinka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розбилось скло в гідробоксі. Знайти таке ж, не реально (за розумні гроші). Нічого кращого не придумав, як поставити полікарбонат. Але зустрічав "сотовий" а треба монолітний. Може хтось бачив де таким займаються.

Опубліковано

Є в новій лінії, якщо я вірно зрозумів що ви шукаєте. Він в листах. Я собі шукав, то лист 4*500*1000 - був 389,00 грн

Опубліковано

Oli, Не знаю чи акрилом це називають. По ссилко, монолітний є. Правда це далеко.

kayot, Ну є сотовий, тіпа з порожнинами. А є такий як оргскло, монолітний. З цього і назва. Який Ви брали?

Опубліковано

Розкажіть що видзвонили

Зателефонував, сказали що є. Але так як кусок потрібно 1550мм на 290мм, то можливо щось підійде з їхніх обрізків. Мають подивитись на складі та передзвонити.

Опубліковано

Отож. Знайшовся шматок полікарбонату, трохи більший, як потрібно. Обрізав болгаркою до потрібного розміру та поставив. Проблема вирішена.

Опубліковано

Oli,

Ціна 33$ м2. Мені потрібно було 290х1555. Але такий шматочок з листа 3х6м, ніхто не буде різати. Тому дивляться в обрізках. А обрізок може бути більшим від потрібного, тому замість 0,44 м2, я купив майже 1м2. (2,05х0,48). Тобто 700 грн.

ПС, монолітний-дорожчий. Ще є сотовий, він дешевший, але думаю що дірку закриє теж чудово.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...