Перейти до змісту

Pay Pal як повернути гроші?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оплатила товар, який знайшла на Ebay через Pay Pal.

Ні товару, ні грошей, продавець спочатку відписував, а тепер і взагалі зник.

Фірма італійська, сума грошей немаленька.

Можливо хтось знає що можна зробити в такій ситуації?

Опубліковано

Оплатила товар, який знайшла на Ebay через Pay Pal.

Ні товару, ні грошей, продавець спочатку відписував, а тепер і взагалі зник.

Фірма італійська, сума грошей немаленька.

Можливо хтось знає що можна зробити в такій ситуації?

якщо ще не минуло 45 днів після замовлення, треба відкрити диспут на Пейпелі.

Високий шанс повернути гроші

Опубліковано

Диспут відкривала, але через мою необізнаність він автоматично закрився, і тепер його здається вже не можна відкрити....

Опубліковано

Хри, якщо Ви закрили диспут, а він закривається лише коли проблема вичерпана, то шанси дуже мізерні щось повернути.

У схожій ситуації, погрожував продавцю Інтерполом, казав, що буду звертатись у правоохоронні органи і т.п., продавець повівся, і кошти були повернуті...

Опубліковано

писати на сапорт еБай

переписна з продавцем була через внутрішню пошту еБай?

Так, переписка була через ебай, але сама покупка відбулася не через ебей, він просто скинув дані для оплати і я оплатила.... Думаєте ебай в такому випадку може повпливати? Він на ебаї ідеальний продавець :(

Опубліковано

писати на сапорт еБай

переписна з продавцем була через внутрішню пошту еБай?

він просто скинув дані для оплати і я оплатила....

упс,

це помилка :(

тоді тільки інтерполом лякати:(

Опубліковано

Не виключайте можливість поштових затримок - був випадок, у мене, запізнення було на 1 місяць, але все прийшло!

Вже декілька років купую на ebay - всі угоди проводились 100%

Опубліковано

Не виключайте можливість поштових затримок - був випадок, у мене, запізнення було на 1 місяць, але все прийшло! Вже декілька років купую на ebay - всі угоди проводились 100%

В мене колись з Китая була затримка 3 місяці))) Кошти повернутили, але потім і посилка прийшла...

Опубліковано

Не виключайте можливість поштових затримок - був випадок, у мене, запізнення було на 1 місяць, але все прийшло!

Я також купую постійно і давно, і завжди все було добре. А тут велика покупка і така лажа :(

Вже третій місяць пройшов та і продавець не заперечує, що він не відіслав товар.

Опубліковано

Я також купую постійно і давно, і завжди все було добре. А тут велика покупка і така лажа :(

Вже третій місяць пройшов та і продавець не заперечує, що він не відіслав товар.

при прямій оплаті він хоч знижку зробив?

Опубліковано

Home > Resolution Center

To start the resolution process, please tell us what your problem is:

I bought an item. I haven't received it yet.

Select the item you need help with

і вперед...

upd

якщо дійсно 3 місяці минуло з моменту оплати, можна запивати холодною водою свої гроші...

Опубліковано

при прямій оплаті він хоч знижку зробив?

Та ні, я й не просила знижки, дуже потрібен був той товар в найшвидші терміни, ще й заплатила за доставку на пошту 40 євро.

Опубліковано

Та ні, я й не просила знижки, дуже потрібен був той товар в найшвидші терміни, ще й заплатила за доставку на пошту 40 євро.

при продажу на еБай він бере 15% собі - відповідно пряма оплата - економія на відсотках

зазвичай роблять знижку

Опубліковано

Home > Resolution Center

To start the resolution process, please tell us what your problem is:

I bought an item. I haven't received it yet.

Select the item you need help with

і вперед...

upd

якщо дійсно 3 місяці минуло з моменту оплати, можна запивати холодною водою свої гроші...

Я вже це робила, вони відкрили диспут і там є якийсь термін коли він автоматично закривається, якщо ти не відписуєш їм чи вирішена проблема, і я пропустила цей термін, він закрився.... тепер його не дається наново відкрити, бо він ніби вже був відкритий. Але це я робила ще як тільки 1,5 місяця пройшло.

при продажу на еБай він бере 15% собі - відповідно пряма оплата - економія на відсотках

зазвичай роблять знижку

дякую, я такого і не знала.

Опубліковано

Paypal навіть без ібея, при прямих переводах на пошту, має програму захисту покупців, якщо оплата йде - за товар чи послуги, приблизно як на скріншоті.

Але раз диступ закритий, а повторно не відкриється і 45 днів прополетіли, шанси нульові...

FILLING-INFO-FOR-SEND-MONEY.jpg

Опубліковано

Paypal навіть без ібея, при прямих переводах на пошту, має програму захисту покупців, якщо оплата йде - за товар чи послуги, приблизно як на скріншоті.

Але раз диступ закритий, а повторно не відкриється і 45 днів прополетіли, шанси нульові...

FILLING-INFO-FOR-SEND-MONEY.jpg

Зрозуміла, дякую, я так і думала. Але спробую ще написати в служби підтримки... а раптом.

Опубліковано

В Ebay писав і викладував скріншоти переписки з продавцем,два місяці футболку з Англії вибивав.Дивіться на суми проданих лотів у репутації,якщо маленькі а ви на "тищі" замовили може "зпригнув".Шлях посилки теж може відслідковуватись.PayPal вам не поможе тільки Ebay,пишіть надоїдайте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...