Перейти до змісту

Продам ДП WOG талони

hrupkiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оскільки ітак заправляюсь по 17, то ціна при теперішніх акціях від ВОГ якась неактуальна... по 15,50 грн. взявби літрів 200

Талони отримав, дякую)

по 16,99 я тебе в любий час заправлю ;)

Опубліковано

Оскільки ітак заправляюсь по 17, то ціна при теперішніх акціях від ВОГ якась неактуальна... по 15,50 грн. взявби літрів 200

Талони отримав, дякую)

Якщо талонами і привозитимеш на роботу - то буду в тебе брати, а якщо на розлив, то не потрібно - фірма такого не приймає ;)

п.с. На мамсурова можу по 16.2 заправлятися, але нах воно нада? :)

Опубліковано

Талони отримав, дякую)

Немає за що.Звертайтеся

Оскільки ітак заправляюсь по 17, то ціна при теперішніх акціях від ВОГ якась неактуальна... по 15,50

Талони отримав, дякую)

Візьмете по 15.50 дзвоніть я теж візьму.А ціна 16.99 з напівлегальної заправки абсолютно неактуальна.І взагалі є бажання торгувати створюємо свою тему і торгуємо

Опубліковано

.

Талони отримав, дякую)

Якщо талонами і привозитимеш на роботу - то буду в тебе брати, а якщо на розлив, то не потрібно - фірма такого не приймає ;)

п.с. На мамсурова можу по 16.2 заправлятися, але нах воно нада? :)

Ніяких розливів!.. Заправлю без питань -2 грн. від стели... Приїжаєм на заправку, вставляєш собі пістолет того виду пального який потрібно (окрім ГАЗу) і все...

Єдиний нюанс: заправлятись потрібно не менше як на 300 грн.

Опубліковано

Ніяких розливів!.. Заправлю без питань -2 грн. від стели... Приїжаєм на заправку, вставляєш собі пістолет того виду пального який потрібно (окрім ГАЗу) і все...

Єдиний нюанс: заправлятись потрібно не менше як на 300 грн.

Я ж написав - лише талони! Як ти собі уявляєш, щоб всі працівники фірми їздили з тобою на заправку і заправлялисянезрозуміло як і коли? На талони ціна хороша, коли треба, тоді і заправився, лежать собі, їсти не просять :)

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...