Перейти до змісту

Яким ви оператором користуєтесь на даний момент

Гість TifostUA

Яким мобільним оператором Ви користуєтесь?  

169 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс-NMT 450

Так, та не так... Дійсно, колись така компанія як "Український мобільний зв'язок", піонер на ринку нашої країни надавала свої послуги в стандарті NMT-450. Але в середині 90-х паралельно розвивали і GSM. І ця технологія стала основною. Частота 450 МГц залишається у розпорядженні компанії і зараз, от тільки на її базі розвивається зовсім інший стандарт - CDMA (МТС Конект та інші подібні послуги).

P.S. юмс UMC, sim-sim, JEANS Екотел мтс- НЕ користувавсь, НЕ користуюсь, НЕ буду користуватись- навіть якщо Мені юмс UMC, sim-sim, JEANS мтс буде платити ! ПРИНЦИПОВО!

Я за Нові Технології !!!

Був KS, зараз Утел (користуюсь)-це СИЛА ! НЕ бачу конкурентів !

Те що ти за нові технології, то великий тобі +. Але якщо бути об'єктивним, то зараз на ринку мобільного зв'язку України МТС є одним з найбільш іноваційних операторів. А те що ніхто із великої четвірки так і не поспішає надавати послуги 3G, а їх обіцянки так і залишаються на папері, то тут є ще одна вагома причина цьому - це просто нікому не потрібно в нашій країні. Таких ентузіастів одиниці: ти, я, ще пару чоловік, ще набереться певний сегмент яким потрібен швидкісний доступ до мережі будь-де, але це все... А більша частина навіть уявлення не має що таке те приславуте 3G.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

що на протязі 5(пяти) років в Україні ніхто крім них не впроваджує мобільний звязок.

Це як розуміти?! За таких козлів Ми на Волині чекали мобільний звязок довгих 10 років! А булоб на ринку 2-3 компаній може інакше діло пішло!

Від юмс золишився осад!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ хтось чув про таку шнягу,що легко запоминающійся номер(мобільний) можна продати за файні гроші.Кажуть у Киеві 500$ дають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як розуміти?! За таких козлів Ми на Волині чекали мобільний звязок довгих 10 років! А булоб на ринку 2-3 компаній може інакше діло пішло!

ты про рынок на Волынской области? поверь, будь там сразу все операторы, на рынке мобильной связи в Украине это никак не отразилось бы...

на Волыни ведь не было "областных" тарифов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ хтось чув про таку шнягу,що легко запоминающійся номер(мобільний) можна продати за файні гроші.Кажуть у Киеві 500$ дають.

А в чем собсно проблема? Выставляй номерок на аукцион и вуаля! Сколько сможеш срубить - все твое:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на Київстарі вже 6.5 років. Пакет плюс з доплатою за вхідні. Мене все влаштовує. Був паралельно на UMS кілька років на контракті (колись вигідно було мати два номери коли ще вхідні були платні).

Обрав кращого, на мій погляд, оператора яким дуже задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чем собсно проблема? Выставляй номерок на аукцион и вуаля! Сколько сможеш срубить - все твое :)

Ну це покі слухі,так що спішити не будем ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Дані по кількості абонентів мобільного зв'язку в Україні!!!

IMG4901-1213885198.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...