Перейти до змісту

Потрібен програміст 1С

NoutM

Рекомендовані повідомлення

Шукаю програміста 1С бухгалтерії. Версію неофіційну ))

Є магазин одягу. Потрібно:

База по кодам товару, найменуванню, ціна товару закупна, ціна товару продажі.

Також в базу вносити затрати (оренда, зп працівникам, оплата опалення, електроенергії.

І щоб на базі цього розраховувало кількість товару, вкладені кошти, скількі продажів за місяць, затрати, який дохід чи збиток і т.д.

Потрібно для ведення бухгалтерії особистої (для себе). Щоб знати стан справ більш детально. Також треба типу міні уроку моїй жінці як цим чудом користуватись і робити статистику і звіт для себе. Скільки буде коштувати?

P.S 1C не обовязково. Підійде і інша програма. Головне зручність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз є достатньо рішень для організації таких маніпуліції в онлайні, я думаю що вам не потрібна саме 1С це важка машина з якої постійно треба буде працювати, під вечір у ПП скину пару сервісів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1С це важка машина з якої постійно треба буде працювати,

дещо стереотипне уявлення.

зате ноут\комп з 1С можна вкинути в магазин і привязати продаж речей, тоді ніякого головняка з обліком, пересортом і таке інше, а при потребі, підключатись віддалено до бази і формувати звіти, зарплати, разувати прибуток і ще які завгодно операції...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1С це важка машина з якої постійно треба буде працювати,

дещо стереотипне уявлення.

зате ноут\комп з 1С можна вкинути в магазин і привязати продаж речей, тоді ніякого головняка з обліком, пересортом і таке інше, а при потребі, підключатись віддалено до бази і формувати звіти, зарплати, разувати прибуток і ще які завгодно операції...

Тут я з тобою згідний повністью, але як я зрозумів ТС не потрібно такого функціоналу, та й 1С потрібно постійно обслуговувати, патчі\зміни і тд. А це вже потрібно мати 1Сника щоб це робити, тому для тривіальних задач я й запропонував таке рішення. Хоча можна знайти і простеньку конфігурації 1С під дані проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та й 1С потрібно постійно обслуговувати, патчі\зміни і тд.

судячи з описаного це робиться прогером за 1 раз на базі готового рішення, з невеликими правками під задачі ТС, один магазинчик з одягом, це не організація зі штатом 50-100 чоловік чи виробниче\переробне підприємство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну поки реальної пропозиції не було. З норм тільки рос прогу знайшов.... невже тре буде в москалів брати (((( Ніхто не допоможе? Пропозиції в приват по 5 тис грн ))) трошки збентежили за послуги 1с.pict.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одним словом передивився норм тільки дві проги. Торг Софт наш Український. -забагато непотрібного. + є безкоштовна версія.

ТруШОП - російська розробка. + по функціоналу те що лікар прописав. Але не наш продукт.

Поки чекаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

1с як наркотик, навіть не починайте. А ще, це москальська фсб-шна срань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S 1C не обовязково. Підійде і інша програма. Головне зручність

Є програмка наших луцьких хлопців. Її "наш Край" юзає. Зветься Капітал. Можу дати контакти, якщо цікаво.

Як на мене - 1с не потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, час вже звикнути, що за інтелектуальну працю, яку людина вкладе в розробку конфігурації під Ваші потреби потрібно заплатити, і не 1000 грн. Не розумію здивування сумою в 5000 за розробку прикладного рішення, яке залишиться у вашій власності, і за допомогою якого ви будете вести бізнес в подальшому. 1С - це конструктор, з якого можна зліпити будь-що, так як Вам подобається, звісно, притримуючись основних принципів обліку і бізнес-процесів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, час вже звикнути, що за інтелектуальну працю, яку людина вкладе в розробку конфігурації під Ваші потреби потрібно заплатити, і не 1000 грн. Не розумію здивування сумою в 5000 за розробку прикладного рішення, яке залишиться у вашій власності, і за допомогою якого ви будете вести бізнес в подальшому. 1С - це конструктор, з якого можна зліпити будь-що, так як Вам подобається, звісно, притримуючись основних принципів обліку і бізнес-процесів.

Те, що мені треба було. Це зробити стандартний шаблон. Нічого там важкого нема. Макс на пару год роботи якщо не криві руки. 1000 грн за неповний день роботи вважаю не так і мало.

П.С. Тему можна закривати. Питання вирішене. Знайшов готове рішення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...