Перейти до змісту

Мала швидкість SSD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

SSD Solid State Disk. Заявлена швидкість читання і запису при САТА3 - більше 500. В мене материнка ASUS P5 K SE. Там САТА2. І по всіх тестах швидкість менше 200. Це, звичайно швидше від моїх старих, але менше від очікуваної. Чи можна щось зробити, чи заспокоїтись і працювати. Він 7 Х64.

Silicon Power Slim S60 120GB 2.5" SATAIII MLC

Опубліковано

Варто ставити цю плату, і якщо можна, ссилку і ціну. В нас в Україні. Знайшов на ОЛХ, за 400 гр. Але там слот треба ПСАЙ - експрес. А в мене лише один. Знову облом...

Чи є материнка під 775 сокет з САТАІІІ ?

Опубліковано

sobiratel, если вы перезаписываете много информации на SSD - покупайте плату, если-же SSD используется в качестве носителя ОС - оставьте его в покое, и пользуйтесь дальше своим ПК в таком-же режиме.

Конечно есть.
Опубліковано

Тільки система і основні мультимедійні ресурсожеручі проги. Напевно, залищу так, як є. Але взнав багато цікавого. Дякую.

sobiratel, если вы перезаписываете много информации на SSD - покупайте плату, если-же SSD используется в качестве носителя ОС - оставьте его в покое, и пользуйтесь дальше своим ПК в таком-же режиме.

Конечно есть.

Я перед тим шукав в неті і переважна більшість каже, що нема. А мені дуже не хочеться міняти свій XEON E5440. Кращого за такі гроші на іншому Сокеті не знайду.

Опубліковано

Тільки система і основні мультимедійні ресурсожеручі проги. Напевно, залищу так, як є. Але взнав багато цікавого. Дякую.

Тогда не морочите себе голову! Этой скорости что есть сейчас у вас - с головой хватит, для ваших нужд.

Я перед тим шукав в неті і переважна більшість каже, що нема.

Где-то я видел, сейчас посмотрю гугля говорит что действительно нет, досадно но факт.
Опубліковано

nikblack

Так, можна використати плату, але швидкості більше не стане. Єдиний профіт - підтримка AHCI.

Опубліковано

Так, можна використати плату, але швидкості більше не стане. Єдиний профіт - підтримка AHCI.

Да не выпускали бы их, если бы разницы не какой не было, так как sata 2/3 совместимы на 100%

Будет быстрее, сам проверял.

Опубліковано

Швидше буде, якщо копіювати з/на ССД великі файли. Ну і синтетичні тести будуть радувати великими цифрами. А в повсякденній роботі різниці між САТА2 і САТА3 на око ви не побачите. Читаємо:

Установка SSD в систему с SATA 3 Гбит/с | Есть ли смысл?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...