Перейти до змісту

Потребую банківської допомоги

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Потребую банківської допомоги: отже, отримав кредитну, та просту електронну карточку від ПриватБанка для отримання стипендії в ЛДТУ... Під час отримання карточок дізнався про цікаву пропозицію "Копілка" Постали питання: 1. Порадьте скільки потрібно приблизно покласти в копілку? Враховуючи, що отримую по даному рахунку стипеднію приблизно 200грн.(хоча обіцяли 300грн.)... 2. Не зрозумів головну суть вкладу "Копілка" ?... Може хтось конкретно ще разок ознайомити? 3. Постало цікаве питання: Наприклад в мене вкладу уже 5 місяців, в місяць я ложу 10 грн.(наприклад), отже в мене 50 грн. + % від банку (як я зрозумів), і тут ситуація що мені вкрай потрібні ці 50 грн., я можу зняти кошти моментально в випадку потреби, чи тільки після термінувкладу 6, 12 місяців? :)

Буду дуже вдячний за допомогу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на

но:
потрібно звернути увагу :-)

отже беру в кредит "Н" суму, плюс копілку на рік завожу і через місяць знімаю з відсотками за весь рік? ))) кул

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі потрібно займатися даним вкладом, з такою порівняно малою сумою?.. Чи можна відказатися від вкладу і користуватися тільки кредиткою, та простою кард? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...