Алинка-малинка Опубліковано 28 Липня, 2015 в 15:24 #1 Опубліковано 28 Липня, 2015 в 15:24 Доброго вечора, друзі! Хотіла подякувати всім, хто відповідав мені на моє перше запитання, про оцет. Я навіть не уявляла, що стільки людей мені напишуть! Я тут - новачок і взагалі це мій перший форум тому перепрошую, якщо, можливо, я щось не те пишу, але мені тут подобається. Мене більш за все розділ кухня приваблює, я тут знайшла дуже багато цікавого. Сьогодні я хочу запитати поради в досвідчених кулінарок щодо дріжджів. Колись я намагалася зробити кулічі з сухими, і вийшло жахливо! Чи то я невдала, чи то дріжджі були погані... не зрозуміла З того часу купувала завжди мокрі. Все виходило добре. І ось знайшла такий рецепт привабливий, так хочеться зробити ці булочки, але там пишуть, треба брати сухі дріжджі. Я їх боюся знову покупати... раптом не вийде знов нічого... Порадьте, як краще зробити: за кількістю борошна порахувати, скільки треба мокрих, чи робити з сухими, та й по всьому? Дякую!
Deemon Опубліковано 28 Липня, 2015 в 15:47 #2 Опубліковано 28 Липня, 2015 в 15:47 Не досвідчена кулінарка, але і сухі дріжджі класно і сухі підіймають тісто, головне дотримуватись технології, обов"язково сіль\цукор мають бути в нормі, згідно рецептури, ну і не купляти самі фуфлові.У всякому разі, дві хлібопічки на сухих, завжди замішували і розстоювали - як слід.
Алинка-малинка Опубліковано 28 Липня, 2015 в 18:06 Автор #3 Опубліковано 28 Липня, 2015 в 18:06 Не досвідчена кулінарка, але і сухі дріжджі класно і сухі підіймають тісто, головне дотримуватись технології, обов"язково сіль\цукор мають бути в нормі, згідно рецептури, ну і не купляти самі фуфлові. У всякому разі, дві хлібопічки на сухих, завжди замішували і розстоювали - як слід. Дуже дякую! Отже, спробую... Результат покажу)
Алинка-малинка Опубліковано 10 Серпня, 2015 в 09:33 Автор #4 Опубліковано 10 Серпня, 2015 в 09:33 Нарешті хочу показати вам фото мого творіння Вийшло смачнюще- пресмачнюще! Як на вигляд, так і на смак! Хіба ні?
Dorothy Опубліковано 10 Серпня, 2015 в 10:06 #5 Опубліковано 10 Серпня, 2015 в 10:06 Так, повністю погоджуюсь. Можете й рецептик додати для інших "недосвідчених кулінарок"
zaHARE Опубліковано 21 Вересня, 2015 в 13:44 #6 Опубліковано 21 Вересня, 2015 в 13:44 На саф-моменті в мене випікається краще,ніж на саф-левюр.Хоча й ті й ті сухі.Саф-левюр якісь прошені.)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.