Перейти до змісту

Порадьте відеокарту будь-ласка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вона дорожча.

Але можу запропонувати свою Asus 8600 GTS Silencer Ось така

Ще є 2,5 роки гарантії. Сьогоднішня її ціна ~$190

віддам за 160 у.о. Є коробка і дрова.

Опубліковано
Вона дорожча.

Але можу запропонувати свою Asus 8600 GTS Silencer Ось така

Ще є 2,5 роки гарантії. Сьогоднішня її ціна ~$190

віддам за 160 у.о. Є коробка і дрова.

Мені б/в не підходить(((((В мене комп на гарантії і я маю купувати відеокарту лише на фірмі.Sorry))) ;)

Опубліковано
Мені б/в не підходить(((((В мене комп на гарантії і я маю купувати відеокарту лише на фірмі.Sorry))) ;)

это тебе на этой фирме сказали? купи карту и принеси им чтоб вставляли, а потом опять пломбировали :)

Опубліковано

это тебе на этой фирме сказали? купи карту и принеси им чтоб вставляли, а потом опять пломбировали :)

Я в них питався але вони не згодні

Опубліковано

Тобі дали гарантію повузлову (на кожну запчастини) чи на весь корпус? (ці питання до Yarchik-a)

ну вищезгаданий варіант із посту №2 ідеальний!

Опубліковано

Що за фірма така? Оголоси-но на всякий випадок, щоб я бува її комусь не порадив випадково...

Нормальні фірми пломбують не системник, а кожну залізячку яка в ньому прикручена. І гарантія не розповсюджується тільки на те залізо, яке не має пломби або пломбу пошкоджено.

Опубліковано
Що за фірма така? Оголоси-но на всякий випадок, щоб я бува її комусь не порадив випадково...

Нормальні фірми пломбують не системник, а кожну залізячку яка в ньому прикручена. І гарантія не розповсюджується тільки на те залізо, яке не має пломби або пломбу пошкоджено.

Фірма ІНКОМ. Гарантію давали на весь сістємнік а не на кожну деталь.Ну хоча б за 230 у.о. можна щось знайти??????

Опубліковано
Я в них питався але вони не згодні

а это они тебе и рекомендуют 8800? а можно даже сказать впаривают. хотя, не могу сказать, что 8800 не стоит 200. но подход у фирмы не самый правильный

ндя, прав Plum, "хорошая" фирма...

ИНКОМ? хм.

или у тебя какой-то бренд, с которым не каждая железяка совместится?

Опубліковано

А шо в нас в Луцьку вже появились в продажі 8800GS?

На рахунок Radeon 3850 256Mb це хароший варіант. Но якщо взяти до уваги той дурдом шо зараз з цінами на залізо робиться, вона буде стоїти зараз 230-250зелених мінімум ;)

Опубліковано

VC HIS HD 3850 512MB (256bit) GDDR3 PCIe-E HDMIDual DL-DVI & TV (HDCP)

- 230 у.о.

HIS HD 3850 512MB (256bit) GDDR3 PCIe-E IceQ 3 Turbo HDMI "LIMITED EDITION" Dual DL-DVI & TV (HDCP)

- 250у.о.

256 MB PCI-E GeForce 8600GTS Asus EN8600GTS Silent/HTDP 2DVI TV-out128bit

- 200 у.о.

Опубліковано
Гарантію давали на весь сістємнік а не на кожну деталь.
ну так на ті ж комп'ютери АМІ дається гарантія три роки на весь системник, але опломбована кожна деталька, а системник ти можеш відкривати. Наприклад щоб поприбирати в ньому, або доставити щось своє (наприклад друг вінта приніс). Якщо ти зриваєш пломбу на якійсь залізячці, то втрачається гарантія тільки на ту залізячку, а не на системник вцілому. Тобто якщо ти в такому комп'ютері сам заміниш відеокарту, то ти всього-навсього втратиш гарантію на ту відеокарту, яку ти купував в складі системника, тобто все ще будеш мати гарантію на системник без відеокарти.

P.S. Не став так багато знаків питання після речення і відвикай від смайлів на зразок ))))) або (((((, бо буду за таке наказувати. Одного знака питання чи знаку оклику після речення цілком досить, а набір смайлів на форумі достатній, щоб виразити навіть самі збочені емоції.

Опубліковано

На рахунок GeForce 8600GTS? - :( не знаю, тобі вирішувати!

ІМХО - я взяв би GeForce 8600GT а не GeForce 8600GTS, хоть GT і гірша на 20%, але дешевша у два рази.

Але якщо ти розраховуєш на 230у.о, то бери вищесказану VC HIS HD 3850 512MB (256bit) GDDR3 PCIe-E HDMIDual DL-DVI & TV (HDCP) - ідеальний варіант за такі гроші... на данний момент!

Опубліковано
В Луцьку десь є 8800GT 256MB? Якщо є то скількі коштує?

Такої ще не бачив в нас, та і з 512 мегебайтами ледь собі купив за 330 у.о. :) (дешевше не бачив ніде), а з 256 мб не думаю що буде дешевше як за 250, та і поняття ніхто не має коли вони до нас доїдуть, бери radeon 3850 256 mb як тільки з'являться в нас за нормальну ціну і не мороч собі голову :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...