Перейти до змісту

Shock 4Way 3D


Гість XDE

Рекомендовані повідомлення

Недавно наткнувся на цікаву програмку, яка дозволяє зробити 4 віртуальні робочі столи і перемикатись між ними у вилляді 3D куба, аналогічно так як є в нових зборках Лінукса.

Можна також вибрати вигляд переходу між робочими столами з декількох варіантів.

Все робить стабільно, проблем ніякіх не помічав на WinXP. Програма є безкоштовна, але для роботи треба зареєструватись на сайті (займає декілька сек). Ще сподобалсь те, що для запуску не знадобилася інсталяція і все почало робити без перезавантаження :)

IMG539-1202395599.jpg

Shock 4Way 3D - бесплатной программы, которая делает интерфейс Windows трехмерным. После установки программы вместо одного рабочего стола появляются четыре. Переключаться между ними можно при помощи значка в трее, используя горячие клавиши или просто вращая куб до тех пор, пока нужная грань не окажется перед вами. В Shock 4Way 3D есть также менеджер экранов, который можно использовать для переноса окон с одного рабочего стола на другой. Что касается иконок на рабочем столе, то для каждой из них можно выбрать свой статус: сделать доступной с любого из четырех экранов или только с одного из них. Программа имеет русский интерфейс.

Разработчик: Docs

Распространяется: бесплатно

Операционная система: Windows All

Размер 8,1 Мб

www.3dnews.ru

на фтп в софт/Shock4Way3D.zip

http://update.docs.co.kr/entry/Download-Shock-4Way3D-kr

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...