Перейти до змісту

Фотоконкурс до Дня незалежності України


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Фотоконкурс до Дня незалежності України "Я-українець". Фоткаєте? Беріть участь! Ще є час.

Два головних призи: штатив «Weifeng WT3016» від фотомагазину «Зебра», вишиваний одяг від майстерні «Чічка», підібраний під переможця та подарункові сертифікати від книгарні “Є”.

Фотоконкурс триватиме з 16 липня до 13:59 23 серпня.

У фотоконкурсі можуть брати участь фотографії на патріотичну тему. Тематика може бути різноманітною: у вишиванці, з зображенням тризубу, патріотичні татуювання тощо.

УМОВИ УЧАСТІ У ФОТОКОНКУРСІ

Кожен учасник має право подати на конкурс не більше трьох фото, автором яких він є. Роботи приймаємо до 23:59 9 серпня на електронну скриньку [email protected].

Учасник має право одночасно брати участь у конкурсі в обох соціальних мережах. При цьому фото, подані на конкурс, не повинні повторюватися.

Учасник, який подає фото на конкурс, мусить вказати:

– свої ім’я та прізвище;

– дату та місце зйомки;

– короткий довільний опис того, що зображено на фото (не полінуйтеся написати цікаву історію зображеного на фото, це збільшить ваші шанси на лайк від сторонніх);

– в якій із соцмереж опублікувати фото для участі в конкурсі (Facebook, ВКонтакте), а також адресу сторінки автора фото у цій соцмережі.

ЯК ВІДПРАВИТИ ФОТО НА КОНКУРС

Аби подати фото на конкурс, учасник повинен надіслати свої роботи до 23:59 9 серпня на електронну скриньку [email protected]. При цьому у темі листа вказати: «На фотоконкурс «Я – українець».

Обмеження, умови та голосування ТУТ. Багато тексту, проте все просто - знайдіть або зробіть фотку та відправте на [email protected].

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...