Перейти до змісту

Медична довідка


Anonymous@

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Тема для працівників медицини, або хто стикався з даною ситуацією. Прошу допомоги.

Не знаю чи сюди, чи не сюди, але прошу допомоги. Ситуація наступна: на сайті навчального закладу є пунтик "... медична довідка форми 086/у + довідка Руф'є.". Я в курсі, що цього року медична довідка для вступу не потрібна, але не в даному випадку, точніше не в даному закладі. Пішов у поліклініку №1 і кажу: "розумію, що медична довідка форми 086/о і 086/у це одне і те саме (відповідно облік/учёт), вміст той самий, але навчальний заклад наголошує що має бути 086/у". Лікарі повторили мої слова і видали медичну довідку форми 086/о.

Питання: чи може навчальний заклад відмовитися приймати документи, якщо довідка не відповідає їхнім вимогам (форми яку вони запрошують)?

Дякую за увагу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть на сайті "освіта.юа" пишуть

---

  • медичну довідку за формою № 086-о (або її російська версія 086-у);

попробуйте достукатися до здорового глузду. Хто конкретно з навчального закладу? скажіть, що будете скаржитися керівництву, знайдіть його керівника - декана, нач.відділу кадрів, зав.навчальною частиною і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це само собою, що скаржитися і стояти на тому в чому ти впевнений.

Я вибачаюся, але просто це бісить, коли немає чіткої, єдиної відповіді чи норми що?, куди?, і як? завжди можна щось викрутити, одним словом через *опу зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...