Перейти до змісту

Медична довідка

Anonymous@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Тема для працівників медицини, або хто стикався з даною ситуацією. Прошу допомоги.

Не знаю чи сюди, чи не сюди, але прошу допомоги. Ситуація наступна: на сайті навчального закладу є пунтик "... медична довідка форми 086/у + довідка Руф'є.". Я в курсі, що цього року медична довідка для вступу не потрібна, але не в даному випадку, точніше не в даному закладі. Пішов у поліклініку №1 і кажу: "розумію, що медична довідка форми 086/о і 086/у це одне і те саме (відповідно облік/учёт), вміст той самий, але навчальний заклад наголошує що має бути 086/у". Лікарі повторили мої слова і видали медичну довідку форми 086/о.

Питання: чи може навчальний заклад відмовитися приймати документи, якщо довідка не відповідає їхнім вимогам (форми яку вони запрошують)?

Дякую за увагу)

Опубліковано

навіть на сайті "освіта.юа" пишуть

---

• медичну довідку за формою № 086-о (або її російська версія 086-у);

попробуйте достукатися до здорового глузду. Хто конкретно з навчального закладу? скажіть, що будете скаржитися керівництву, знайдіть його керівника - декана, нач.відділу кадрів, зав.навчальною частиною і т.д.

Опубліковано

Це само собою, що скаржитися і стояти на тому в чому ти впевнений.

Я вибачаюся, але просто це бісить, коли немає чіткої, єдиної відповіді чи норми що?, куди?, і як? завжди можна щось викрутити, одним словом через *опу зробити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...