Перейти до змісту

Знайдено срібний хрестик

Drill92

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вважаю що власник впізнає.

Питання, як ви будете визначати власника, коли двадцять людей "впізнають" ;)

З фото ви поквапились ))

Опубліковано

Я вважаю що власник впізнає.

Питання, як ви будете визначати власника, коли двадцять людей "впізнають" ;)

З фото ви поквапились ))

Для того я і не писав де було знайдено. Власник, котрий загубив цю річ, повинен хоча б знати де і коли він її загубив.

Повірте. Вже десь 5-6 людей загубили "саме цю цепочку і саме з цим хрестиком" у різних місцях Луцька. Але до цих пір ніхто даже приблизно не вгадав місця де було її знайдено.

Опубліковано

Як би знав, де загубив, то й не загубив би. Я от свій мультитул десь посіяла. Може лежати в різних районах Луцька. І навіть точно нескажу, у який день. ))

Опубліковано

Як би знав, де загубив, то й не загубив би. Я от свій мультитул десь посіяла. Може лежати в різних районах Луцька. І навіть точно нескажу, у який день. ))

О! і я теж свій мультик "посіяв", через 2 місяці віднайшовся чомусь в коробці з мастильними матеріалами

Опубліковано

Я скажу більше. Це було знайдено навіть не в місті...

Опубліковано

І ще одне запитання. Неожиданне. Чому у Велопаті розмістили тему? Серед нас швидше найдеться? ))

Опубліковано

odna,здається мені, що топіки про згублені речі, зовсім не випадково потрапляють у розділ "Велопаті". я гадаю, що це пов'язано з недолугістю системи пошуку самого форуму.

Опубліковано

І ще одне запитання. Неожиданне. Чому у Велопаті розмістили тему? Серед нас швидше найдеться? ))

Знайдіть мені "Стіл знахідок" у другому розділі і я обов'язково попрошу модератора перенести тему туди.

Опубліковано

Ви дійсно бажаєте зараз обговорювати саме це? Здається тема створена не для цього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...